جمعه 28 دی 1403

تولیدکنندگان نسبت به درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا اقدام کنند

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کشور گفت: همه تولیدکنندگانی که مشمول طرح درج قیمت کالا هستند باید نسبت به درج قیمت تولیدکننده و مصرف‌کننده بر روی محصولات خود اقدام کنند.

عباس تابش امروز (20فروردین) در اولین جلسه تنظیم بازار سال جاری با تاکید بر اینکه قیمت تصویبی یک کیلوگرم گوشت گوسفندی 138 هزار تومان است، اظهار کرد: اگر قیمت گوشت گوسفندی در بازار بالاتر از 138 تومان باشد، بازرسین باید طبق قانون برخورد کنند.

به گزارش ایسنا وی عنوان کرد: کالاهایی همچون لبنیات، گوشت، برنج و سایر کالاها مشمول قیمت‌گذاری تصویبی هستند، لذا هیچ واحدی حق افزایش قیمت این کالاها را ندارد.

تابش بیان کرد: هر واحدی بدون طی کردن فرایند قیمت‌گذاری تصویبی نسبت به تغییر قیمت کالاهای اساسی اقدام کند، باید با آن‌ها برابر قوانین برخورد شود.

وی بر درج قیمت کالا بر روی محصولات تاکید و اضافه کرد: 56 واحد تولیدی در استان کردستان مشمول پروژه درج قیمت کالا هستند که تنها 12 واحد نسبت به درج آن اقدام کرده‌اند، لذا همه تولیدکنندگانی که مشمول این طرح هستند باید نسبت به درج قیمت تولید کننده و مصرف‌کننده بر روی محصولات خود اقدام کنند.

تابش در ادامه تاکید کرد: 44 واحد باقیمانده موظف هستند از فردا نسبت به درج قیمت کالا بر روی محصولات خود اقدام کنند و هیچ بهانه و سرپیچی از این مهم نیز قابل قبول نیست.

وی بیان کرد: بنگاههای کوچک برای تامین کل کشور ایجاد نشده بلکه برای تامین استان خود ایجاد شده است و نباید خود را با بنگاههای تولیدی بزرگ کشور که یک برند محسوب می‌شوند، مقایسه کند.

تابش اضافه کرد: یکی از دلایل اجرای پروژه درج قیمت برکالا جلوگیری از افزایش قیمت و حمایت از حقوق مصرف‌کننده و تولیدکننده است.

وی ادامه داد: تا قبل از اجرای این طرح حاشیه سود برخی از کالاها از فروش بنگاه تا رسیدن به دست مصرف کننده 5 الی 160 درصد اختلاف داشته است.

تابش در خصوص قاچاق کالا گفت: یکی از پروژههایی که در سازمان صنعت، معدن و تجارت به جد پیگیری می‌شود و در قطعات یدکی از هفته گذشته استارت زده شده است؛ جمع‌آوری کالای قاچاق است.

وی خاطرنشان کرد: برای کالاهای قاچاق همچون لنت، فیلتر روغن موتور و باتری شروع شده که لوازم خانگی نیز جزو آن است.

تابش یادآور شد: برخورد با قاچاق کالا نباید امکان کاهش و نیستی کالا در بازار را حادث کند، بلکه باید نسبت به قاچاق کالا افزایش تولید را نیز امکان‌پذیر کنیم.