یک‌شنبه 26 اسفند 1403

تولید هیوندایی و کیا در ایران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
تولید هیوندایی و کیا در ایران

اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.

نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.

در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.

26 اسفند 1364؛ ایران: آینده از آن اوپک خواهد بود

آقای سیدعلی خامنه‌ای، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در پیامی به هفتاد و هفتمین اجلاس فوق‌العاده اوپک در ژنو با اشاره به اهداف اصلی اوپک گفت: بحران فعلی سازمان‌ها را در برابر یک آزمایش جدید قرار داده است و چنانچه نتوانیم در این برهه از زمان تصمیمات مقتضی اتخاذ کنیم، موجبات تضعیف شدید و غیرقابل‌جبران سازمان اوپک فراهم خواهد شد.

آقای خامنه‌ای با تاکید بر اینکه آینده‌ای نه چندان دور از ما خواهد بود، ادامه اوضاع جاری، گروه‌بندی و نفاق بین اعضا و اوپک و عدم اتخاذ یک تصمیم سریع و قاطع را فقط به سود کشورهای عمده مصرف‌کننده نفت خواند و افزود: اکنون ما باید ثابت کنیم که به عنوان یک سازمان متحد و منسجم می‌توانیم از منافع ملی خود در مقابل این توطئه‌ها دفاع کنیم.

ایران به جمع صادرکنندگان گازوئیل جهان پیوست

یک نشریه نفتی انگلیسی نوشت که با افزایش گازوئیل کشورهای آذربایجان و ترکمنستان در مناطق شمالی ایران و همچنین بهره‌برداری از پالایشگاه بندرعباس، ایران به یک کشور صادرکننده گازوئیل تبدیل می شود.

هفته‌نامه «انرژی کامپس» چاپ لندن ضمن معرفی ایران به عنوان پس فرآورده نفت میان اروپا و آسیا نوشته است که منابع بازار عقیده دارند با مصرف گازوئیل آذربایجان در شمال کشورمان، ایران در آینده نزدیک قادر خواهد بود از بنادر جنوبی کشور، صدها هزار تن گازوئیل به خارج صادر کند.

26 اسفند 1394؛ توافق ایران با 10 بانک روسی

اخلال در مراودات بانکی ازجمله مشکلاتی است که در دوران تحریم‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین موانع تجارت خارجی از آن یاد می‌شود. این در حالی است که رایزنی‌ها برای حل این معضل از پیش از لغو تحریم‌ها آغاز و در دوران پسابرجام به تدریج عملیاتی شده است.

در همین راستا آخرین اخبار حاکی از آن است که ایران توافقات جدیدی با 10 بانک روسیه صورت داده تا بهاین وسیله زمینه برای ارتقا و تسهیل سطح روابط تجاری دو کشور فراهم شود.

اسدا... عسگراولادی در دیدار با هیات تجاری روسیه گفت: حجم 2 میلیارد دلاری مبادلات تجاری ایران و روسیه شایسته روابط دو کشور نیست، زیرا هم‌اکنون ما باید با کشورهای همسایه تا 10 میلیارد دلار و با برخی کشورها به‌ویژه چین تا 40 میلیارد دلار در سال مبادله تجاری و اقتصادی داریم.

قدیر قیافه، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران اعلام کرد: برای رفع مشکل بانکی هفته گذشته معاون بانک مرکزی ایران به همراه مدیران عامل بانک‌های مطرح ایران به روسیه سفر کردند و با 10 بانک مطرح روسیه توافقات خوبی انجام دادند که امیدواریم به زودی نتایج آن را در تسهیل روابط اقتصادی و تجاری دو کشور شاهد باشیم.

دولت برای افزایش قیمت بنزین هنوز تصمیم‌گیری نکرده است

وزیر نفت گفت: دولت برای افزایش قیمت بنزین در سال آینده هنوز تصمیم‌گیری نکرده است.

بیژن زنگنه درباره آخرین وضعیت تصمیم گیری درباره افزایش قیمت بنزین در سال 95 افزود: تصمیم‌گیرنده درباره نرخ بنزین، دولت است. وی درباره پیشنهاد وزارت نفت برای قیمت بنزین در سال آینده نیز اضافه کرد: تاکنون این وزارتخانه پیشنهادی نداده است. زنگنه در پاسخ به این پرسش که در صورت افزایش قیمت نفت و به‌دنبال آن افزایش نرخ بنزین در بازارهای جهانی، وزارت نفت چه پیشنهاد و راهکاری برای پر کردن شکاف قیمتی بین بنزین عرضه شده در داخل و خارج کشور دارد، گفت: هنوز تصمیمی در این باره اتخاذ نشده است.

از بهار امسال عرضه بنزین معمولی لیتری 10 هزار ریال عرضه می‌شود. در هفته‌های گذشته، گمانه‌زنی‌های متعددی درباره نرخ بنزین در سال آتی مطرح شده؛ به‌گونه‌ای که از افزایش پنج درصدی نرخ بنزین سخن گفته می‌شود.

تولید هیوندایی و کیا در ایران

منابع آگاه کره‌ای اعلام کردند، شرکت های هیوندای موتور و کیاموتورز در سه ماه دوم امسال قراردادهایی را با شرکت‌های خودروسازی ایران به امضا خواهند رساند.

هیوندای و کیا دومین و سومین شرکت های بزرگ کره ای خواهند بود که پس از شرکت پوسکو، تجارت با ایران را بعد از لغو تحریم‌ها از سر می‌گیرند.

این قرارداد که در قالب سی‌کی‌دی منعقد می‌شود و روشی است که از طریق آن شرکت‌های هیوندای و کیا قطعات محصولات خود را به ایران ارسال می‌کنند و کار مونتاژ نهایی قطعات در ایران انجام می‌گیرد و با برند هیوندای و کیا به فروش می رسد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید