تکمیل بیمارستان «نیایش» خرمآباد از اولویتهای وزارت بهداشت است

معاون اجرایی مدیریت منابع فیزیکی و تجهیزاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تکمیل بیمارستان نیایش خرمآباد جزو اولویتهای عمرانی وزارتخانه است و باید در بازه زمانی پیشبینی شده بهرهبرداری شود.
محسن سلیمی روز دوشنبه در نشست بررسی روند ساخت پروژه بیمارستانی نیایش خرم آباد با اشاره به نقش و اهمیت تکمیل این پروژه در غرب کشور اظهار داشت: انتظار می رود عملیات اجرایی این طرح تسریع شود.
وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات قابل توجهی به این طرح اختصاص یافته است ادامه داد: برای تکمیل و بهره برداری این بیمارستان اعتباراتی در منابع مختلف در نظر گرفته شده که بخشی تاکنون تخصیص یافته است و در صورت تسریع عملیات اجرایی این طرح، امکان تامین منابع بیشتری نیز وجود دارد.
همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تشریح اهمیت پروژه بیمارستان نیایش و تاثیر آن در رفع محرومیت های درمانی استان اظهار داشت: ارتقای سلامت و خدمت به مردم با تکمیل پروژه های عمرانی از جمله ساخت و تکمیل بیمارستان نیایش در اولویت برنامه های دانشگاه قرار دارد بنابراین نباید مردم را بیشتر از این در انتظار بهرهبرداری آن معطل کنیم.
دکتر جلال الدین امیری افزود: در زمینه ساخت پروژه های بهداشتی نیز تامین زمین توسط استانداری تقبل شده و طی قراردادی این پروژه ها را تا ساخت و راه اندازی آنها پیش خواهیم برد تا بتوانیم در عرصه سلامت پاسخگوی نیازهای اولیه مردم باشیم.
وی ادامه داد: مردم لرستان حق دارند از خدمات بهداشتی و درمانی با استانداردهای بالا و کیفیت برتر بهره مند شوند که در این راستا نخستین اولویت دانشگاه تکمیل، تجهیز و راه اندازی بیمارستان نیایش است که با سرعت و دقت طی بازه زمانی تعیین شده بهره برداری شود.
امیری تاکید کرد: باید هرچه سریعتر تامین منابع اعتباری این طرح با پیگیری های مجدانه در سطح وزارت بهداشت و دیگر نهادهای مرتبط دنبال شود و از پیمانکار نیز خواستار تسریع در روند اجرا هستیم تا هرچه سریعتر تکمیل شود.
وی افزود: پیشرفت پروژه در سنوات گذشته مناسب نبوده است و طی سه هفته آینده، برنامه فعال کردن پروژه بایستی توسط پیمانکار ارائه شود.
عملیات اجرایی بیمارستان نیایش خرم آباد سال 95 با ظرفیت 615 تخت در زمینی به مساحت بیش از 60 هزار مترمربع آغاز و تاکنون حدود هفت هزار میلیارد ریال برای احداث آن هزینه شده و 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.