پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

تکواندو

تکواندو

وب‌گاه الف

رییس فدراسیون تکواندو گفت: از مدتی که ریاست فدراسیون را بر عهده گرفته‌ام حتی 10 دقیقه هم نتوانسته‌ام با وزیر ورزش صحبت کنم!

خبرگزاری مهر

سرمربی تیم ملی تکواندو ایران با بیان اینکه تیمش نیاز به زمان دارد گفت: 10 تکواندو کار ما باید تغییر وزن بدهند.

وب‌گاه فرارو

بورسیه ورزشکاران پناهنده توسط IOC از طریق برنامه همبستگی المپیک تامین می‌شود و ورزشکاران برای تمرین و رقابت برای رسیدن به المپیک پاریس 2024 حمایت مالی می‌شوند.

خبرگزاری دانا

مدیر تیم‌های ملی تکواندو با تمجید از هادی ساعی او را بالاتر از یک رئیس برای فدراسیون تکواندو دانست.

وب‌گاه ورزش سه

رییس فدراسیون تکواندو گفت: از مدتی که ریاست فدراسیون را بر عهده گرفته ام حتی ده دقیقه هم نتوانسته ام با وزیر ورزش صحبت کنم!

خبرگزاری مهر

مدیر فنی تیم‌های ملی تکواندو از کسانی که برای فدراسیون تکواندو حاشیه سازی می‌کنند گلایه کرد.

خبرگزاری مهر

رئیس فدراسیون تکواندو شرایط بازگشت تکواندوکارانی که به خارج از ایران مهاجرت کرده بودند را اعلام کرد.

وب‌گاه ورزش سه

مدیر تیم‌های ملی تکواندو با تمجید از هادی ساعی او را بالاتر از یک رئیس برای فدراسیون تکواندو دانست.

خبرگزاری تسنیم

مدیر تیم‌های ملی تکواندو با تمجید از هادی ساعی او را بالاتر از یک رئیس برای فدراسیون تکواندو دانست.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو. هادی ساعی امروز (شنبه) در نشست خبری فدراسیون تکواندو، اظهار داشت: قهرمانی جهان بزرگسالان بزرگترین رویداد ماست که متاسفانه مسیر طولانی را برای رسیدن به مکزیک طی کردیم و 36 ساعت در راه بودیم. برای اولین بار با بیزینس‌کلاس تیم را 5 روز زودتر اعزام کردیم. آن‌هایی که می‌گویند چرا با بیزینس تیم را اعزام کردیم، درکی از ورزش حرفه‌ای ندارند. وی افزود: اختلاف...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی تکواندو مردان گفت: کِشتی به‌گل نشسته‌ای را در 6 ماه آماده حضور در مسابقات جهانی کردیم و باید بدانیم چوب جادو ندارم که در فاصله کوتاه به بهترین نتایج برسیم.

خبرگزاری دانا

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: وزارت ورزش و جوانان 22 میلیارد برای تکواندو درنظر گرفته که 20 میلیاردش را مجلس می‌دهد و فقط 2 میلیارد برای یک سال از سمت وزارت درنظر گرفته شده است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رئیس فدراسیون تکواندو با بیان اینکه برخی درکی از ورزش حرفه‌ای ندارند گفت: دست آقایان از تکواندو کوتاه شده و اکنون درپی حاشیه‌سازی در داخل کشور و عرصه بین‌المللی هستند.

وب‌گاه ورزش سه

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: برخی‌ها که درکی از ورزش قهرمانی ندارند این زودتر رفتن تیم را برای ما حاشیه کردند.

خبرگزاری تسنیم

سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: عملاً روی کاغذ نفری نداشتیم، ولی برنامه‌ریزی کردیم و در شش ماه اخیر چهار ماه در تمرین بودیم.