چهارشنبه 7 آذر 1403

تیم‌های فناورانه برای اجرای پروژه تا 6 ماه حمایت می‌شوند

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
تیم‌های فناورانه برای اجرای پروژه تا 6 ماه حمایت می‌شوند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید حسن قدسی پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، صنعت و دانشگاه برای توسعه ملی گفت: ما در برنامه ریزی راهبردی دانشگاه با تمام فرازو نشیب‌ها توانستیم به جهت‌های راهبردی دانشگاه بپردازیم. وی با بیان اینکه طی جلسات با اساتید در زمینه اولویت‌های دانشگاه گفتگو کردیم، گفت:...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید حسن قدسی پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بیست و پنجمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، صنعت و دانشگاه برای توسعه ملی گفت: ما در برنامه ریزی راهبردی دانشگاه با تمام فرازو نشیب‌ها توانستیم به جهت‌های راهبردی دانشگاه بپردازیم.

وی با بیان اینکه طی جلسات با اساتید در زمینه اولویت‌های دانشگاه گفتگو کردیم، گفت: هوشمندسازی، معدن، مدیریت منابع آب، انرژی و... از اولویت‌های دانشگاه هستند که به طور ویژه به آن‌ها می‌پردازیم.

وی افزود: ما از اساتید درخواست کردیم که پروژه‌هایی که در این حوزه‌ها دارند را در مقیاس پایلوت و کوچک در دانشگاه اجرایی کنند تا بتوانیم آن‌ها را معرفی کنیم و در این راستا امکان بازاریابی طرح‌ها به وجود بیاید.

وی در خصوص هوشمندسازی گفت: این حوزه می‌تواند همه حوزه‌ها را متحول کند؛ البته که با اجرایی سازی پایلوت هم می‌توانیم یک جهش در فرایند هوشمندسازی کشور ایجاد کنیم.

وی گفت: ما پیش بینی کردیم 2 پروژه 10 میلیارد به بالا را برای صنایع مختلف در زمینه هوشمندسازی تعریف کنیم و تیم‌هایی که امادگی تعریف چنین پروژه‌های دارند را مورد حمایت قرار می‌دهیم. یعنی تا 6 ماه هزینه‌های تیم را متقبل می‌شویم.

به گفته قدسی پور، این موضوع در حال آماده سازی است و هزینه اولیه تیم‌هایی که آمادگی دارند با دستگاه‌های مختلف هماهنگی‌هایی را در راستای رفع نیاز آن‌ها انجام دهند و در طرح هوشمندسازی گام بردارند را تا 10 میلیارد تومان متقبل می‌شویم.

وی با بیان اینکه در حال رایزنی برای تامین هزینه‌های این طرح‌های اجرایی در برنامه راهبردی دانشگاه هستیم، گفت: امیدواریم این امر در دانشگاه محقق شود.

وی خاطر نشان کرد: موتور هوشمندسازی در جهان روشن شده و راه افتاده و اگر منسجم با برنامه پیش برویم می‌توانیم عقب ماندگی‌ها را پیش ببریم. اگر به موقع در این حوزه حرکت کنیم از سایر کشور‌ها عقب نمی‌مانیم.