ثبت بیش از 20میلیون تردد در محورهای کهگیلویه و بویراحمد / فرسودگی 100دستگاه ماشین آلات راهداری
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: 100 دستگاه از ماشین آلات راهداری این استان فرسوده و میانگین عمر آنها بالای 25 سال است، غیرفعال هستند و برای تعمیر نیاز به اعتبار داریم.
"محمدحسین نصیری راد" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه 6040 کیلومتر راه در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این میزان 4393.9 کیلومتر روستایی از نوع خاکی، شوسه و آسفالت است، افزود: 1471 کیلومتر خاکی، 705 کیلومتر شوسه و دو هزار و 217 کیلومتر آسفالتند.
کهگیلویه و بویراحمد آزاد راه ندارد
وی با اشاره به اینکه این استان 1005 کیلومتر راه فرعی، 439 کیلومتر راه اصلی، 203 کیلومتر بزرگراه دارد اما آزاد راه حتی یک کیلومتر هم ندارد، اظهارکرد: 6 هزار و 636 دستگاه پل کوچک بزرگ از 6 متر تا بیش از 30 متر در این استان وجود دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد تعداد راهداری خانه های استان کهگیلویه و بویراحمد را 27 راهدارخانه ثابت و سیار عنوان و خاطرنشان کرد: همچنین 30 دهانه تونل به طول 14 هزار و 723 متر هم اکنون تحویل راهداری استان شده که نداشتن روشنایی مهمترین مشکل این تونل هاست و برای رفع این مشکل نیاز به اعتبار ویژهای داریم.
نصیری راد تصریح کرد: 207 دستگاه ماشین آلات سبک و نیمه سنگین و سنگین داریم که حدود 100 دستگاه از این تعداد بعلت اینکه میانگین عمر آنها بالای 25 سال است، نیمه فعال یا غیرفعال هستند.
وی ادامه داد: 66 محور برفگیر به طول 2846 کیلومتر و 79 گردنه برفگیر به طول 327 کیلومتر در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
کوهستانی بودن 70 درصد راههای کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با توجه به توپوگرافی خاص استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از 70 درصد راههای این استان کوهستانی و برفگیر هستند که بیشتر این مناطق در شهرستانهای بویراحمد، دنا، مارگون و بخشی از شهرستانهای چرام و کهگیلویه است.
نصیری راد تاکید کرد: اصلاح و تعویض علائم اخطاری انتظامی، لکه گیری و روکش محورهای فرعی، اصلی و روستایی استان، اجرای درزگیری، آسفالت حفاظتی، تعمیر ابنیه فنی مشکلدار، حذف نقاط حادثه خیز کمهزینه و زودبازده و پرهزینه دیربازده، اجراء و ارتقاء روشنایی، خرید مصالح نمک و ماسه برای راهداری زمستانی، پاکسازی ورودی های شهرها، نصب جدا کننده، عملیات خط کشی، عملیات ریزش برداری روستایی عشایری ناشی از بارش های بهاری و تابستانی، خاکریزی نقاط پرتگاهی راهها و اجرای شیار لرزان از جمله اقدامات راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد طی 6 ماهه نخست امسال بوده است.
وی با بیان اینکه طی6 ماهه نخست امسال 25 کیلومتر راه روستایی آسفالت شده است این میزان در 6 ماهه امسال به دو برابر خواهد رسید، اظهار کرد: هم اکنون 30 پروژه راه روستایی در استان کهگیلویه و بویراحمد در حال اجرا و انعقاد قرارداد است. تا کنون 180 میلیارد تومان پروژه راه روستایی و عملیات راهداری در سطح استان انجام دادهایم.
جابجایی بیش از 810 تن بار و 313 هزار مسافر
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: فعالیت و راه اندازی کارخانه سیمان مارگون، آجر دهدشت، روغن گچساران و پتروشیمیها نقش موثری در درآمدزایی از محل صدور بارنامه دارند.
نصیری راد افزود: طی 6 ماهه نخست امسال 810 هزار 991 تن بار در سطح استان جابجا شده که نسبت به مدت مشابه 9.9 درصد افزایش نشان میدهد و همچنین بالغ بر پنج میلیارد تومان درآمد از این محل داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش 160 درصدی داشته است. همچنین طی این مدت 313 هزار مسافر در سطح استان جابجا شده که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش یافت.
افزایش 30درصدی تلفات جاده ای
وی با بیان اینکه تعداد سفرهای انجام شده استان طی این مدت 83 هزار سفر بوده که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل 16 درصد افزایش داشت، اظهارکرد: متاسفانه به علت افزایش تعداد سفرها با افزایش 30 درصدی تلفات جاده ای در استان مواجه بوده ایم، به طوری که در 6 ماهه نخست سال 99 تعداد فوتی های تصادفات جاده ای استان 79 نفر بوده که این تعداد در 6 ماهه نخست امسال به 103 نفر رسید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه تخلفات کشف شده اضافه تناژ در استان کاهش داشت البته شهریور ماه با افزایش مواجه بود، خاطرنشان کرد: جرائم اضافه تناژ در 6 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 27 درصد افزایش یافت که این میزان افزایش در نگهداری رویه راهها موثر خواهد بود.
نصیری راد تصریح کرد: بیشترین تصادفات استان کهگیلویه و بویراحمد در محورهای "یاسوج به سمیرم" و "یاسوج به بابامیدان" رخ داده چه بیشتر مربوط به تصادفات خودروهای حامل افغانستانیهاست.
وی ادامه داد: 20شرکت حمل و نقل باری، یک پایانه باری، چهار پایانه مسافربری عمومی و چهار پایانه مسافربری خصوصی، 43 شرکت مسافربری در استان کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند. ناوگان باری استان کهگیلویه و بویراحمد 893 دستگاه است که متوسط عمر آنها 13.4 درصد می باشد و تعداد 1473 راننده باری مشغول به کار هستند.
بالا بودن عمر ناوگان سواری از میانگین کشور
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت ناوگان مسافری استان عنوان کرد: 873 دستگاه اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه در این استان فعالیت دارند که میانگین عمر ناوگان اتوبوسی 9.23 سال، مینی بوسی 23.7 سال و سواری کرایه 11.72 سال است و عمر ناوگان سواری کرایه استان از میانگین کشور بالاتر است.
نصیری راد تاکید کرد: بیش از 200 میلیارد تومان تومان پروژه راهداری در راههای اصلی، فرعی، روستایی و عشایری استان در دست اجراست که بیشتر این پروژه ها در حوزه راه های روستایی به خصوص در شهرستانهای بویراحمد و کهگیلویه هستند.
وی با بیان اینکه 50 نقطه حادثه خیز کم هزینه زودبازده و 4 نقطه پر هزینه دیربازده با اعتباری بالغ بر 16 میلیارد تومن رفع شده اند، ادامه داد: رفع سه نقطه حادثه خیز در دست اجرا داریم که حدود 9 میلیارد تومان هزینه نیاز دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: طی 6 ماهه نخست امسال عملیات احداث 10 کیلومتر راه با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان و عملیات بهسازی 170 کیلومتر راه با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد تومان انجام شده است.
نصیری راد خاطرنشان کرد: در 6 ماهه نخست امسال 20 میلیون و 39 هزار و 519 دستگاه خودرو در محورهای مواصلاتی استان کهگیلویه و بویراحمد تردد داشته اند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد افزایش یافت.
گره ترافیکی در 4 محور برفگیر کهگیلویه و بویراحمد با اولین بارشها
وی تصریح کرد: طی این مدت 30 کیلومتر عملیات اجرای روکش آسفالت با اعتبار 51 میلیارد تومان و 80 هزار متر مربع عملیات لکه گیری با اعتبار 8 میلیارد تومان انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مهمترین مشکلات راه های استان عنوان کرد: با توجه به اینکه در آستانه فصل سرما قرار داریم کمبود اعتبار برای تعمیر و اورهال کردن ماشینآلات راهداری است انتظار داریم از سرجمع اعتبارات استانی حدود 6 میلیارد تومان در این زمینه برای خرید لاستیک، سوخت، روغن، گازوئیل، زنجیر چرخ و باتری اختصاص داده شود.
نصیری راد بیان کرد: در چهار محور "یاسوج به بابامیدان"،" یاسوج - شیراز"، " یاسوج - اقلید" و "یاسوج - سمیرم" با اولین بارش به علت کوهستانی و یخبندان بودن، گره ترافیکی ایجاد می شود و در صورتی که کمک نشود با مشکل جدی مواجه می شویم.
انتهای پیام