سه‌شنبه 2 بهمن 1403

جابه‌جایی روزانه 210 میلیون لیتر سوخت مایع در کشور

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
جابه‌جایی روزانه 210 میلیون لیتر سوخت مایع در کشور

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: این شرکت وظیفه انتقال روزانه 210 میلیون لیتر سوخت به دورترین نقاط کشور را به عهده دارد که عمده آن از طریق حمل و نقل جاده ای انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، کرامت ویس‌کرمی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه نوسازی و تقویت ناوگان سوخت رسانی جاده‌ای اظهار کرد: هم‌اکنون 13 هزار نفتکش جاده‌پیما در زنجیره تامین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه 36 هزار مسیر سوخت‌رسانی از انبارهای نفت تا مصرف‌کننده نهایی در کشور داریم، گفت: ناوگان حمل و نقل جاده‌ای سوخت را از طریق سامانه در این مسیرها جابه‌جا می‌کنند.

به گفته ویس کرمی، با همکاری بانک ملت منابع مالی نوسازی نفتکش‌های جاده‌پیما برای نوسازی 4000 نفتکش با استفاده از ظرفیت خودروسازهای داخلی تأمین می‌شود. در این مرحله از مجموع 4000 دستگاه، 500 دستگاه نوسازی می‌شود و امیدواریم بتوانیم در مراحل بعدی نوسازی، شرایط رقابتی به وجود آید.

تفاهم‌نامه نوسازی و تقویت ناوگان سوخت‌رسان جاده‌ای امضا شد

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه نوسازی و تقویت ناوگان سوخت‌رسانی جاده‌ای میان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، بانک ملت، شرکت‌های تولید خودرو ماموت و رخش خودرو امضا شد.

با امضای این تفاهم‌نامه در بعدازظهر امروز، نوسازی 500 نفتکش ناوگان حمل‌ونقل فرآورده‌های نفتی در کشور تأمین مالی می‌شود. با اجرایی شدن این تفاهم‌نامه که طی آن، بانک ملت متعهد می‌شود برای نوسازی 500 کشنده تا 17 هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کند.

روزآمد کردن ناوگان انتقال فرآورده در زنجیره تأمین و توزیع فرآورده کشور به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در دستور کار قرار گرفته است.

هم‌اکنون حدود 65 درصد فرآورده موردنیاز بخش نیروگاهی با نفتکش ارسال و حمل می‌شود و حدود 12 هزار نفتکش در زنجیره توزیع فرآورده فعالیت می‌کنند که نوسازی این ناوگان، نقش مهمی در تسهیل و به‌روزرسانی فرآیندهای این عملیات، افزایش ضریب ایمنی و استانداردهای زیست‌محیطی ایفا خواهد کرد. انتهای پیام