تولید خودرو
تولید خودرو
سایپا و ایرانخودرو بار دیگر قیمت محصولات شان را توانستند افزایش دهند. افزایش قیمتی که با مجوز وزارت صمت، شورای رقابت و سازمان حمایت و در بازاری اعمال میشود که راکد است.
اقتصادنیوز: یک عضو انجمن قطعه سازان همگن استان تهران مجموع بدهی جاری دو خودروساز بزرگ را 530 هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
وزیر صمت در شرایطی وعده اعطای بسته حمایتی به قطعه سازان را مطرح کرده که فعالان این صنعت معتقدند حتی بدون ارائه چنین بستههایی نیز میتوان مسیر نجات قطعه سازی را هموار کرد؛ به شرط آنکه سیاستگذاران در چهار محور کلیدی یعنی اصلاح ساختار قیمت گذاری خودرو، اجرای واقعی خصوصی سازی و رفع ناترازی در انرژی و تخصیص ارز، اقدامات عملی و پایدار انجام دهند.
بررسی بازار خودروهای داخلی، خارجی و مونتاژی در بازه زمانی چهارشنبه (21 خرداد ماه) تا روز گذشته نشان میدهد که قیمت اکثر محصولات تغییر محسوسی نداشته است.
اقتصادنیوز: خودروسازی کشور در حالی همچنان درگیر قیمتگذاری دستوری است که به گفته فعالان این صنعت، این سیاست علاوه بر زیانده کردن تولید، سبب شده سالانه چند 100 همت رانت به جیب دلالان و واسطهگران رود.
تولید خودرو در انگلیس طی ماه مه به دلیل تعرفههای آمریکا برای پنجمین ماه متوالی کاهش یافته و به پایینترین سطح از سال 1949 سقوط کرده است.
دادههای انجمن تولیدکنندگان و تجار خودرو در انگلیس (SMMT) که روز جمعه منتشر شد، نشان داد که تولید خودرو در این کشور طی ماه مه به دلیل تعرفههای آمریکا برای پنجمین ماه متوالی کاهش یافته و به پایینترین سطح از سال 1949 سقوط کرده است.
اقتصادنیوز: یکی از مهمترین عواملی که به رکود تقاضا در بازار دامن زده، نبود رقابت واقعی و انحصار در تولید خودرو بوده است.
بازار خودرو در ایران طی سالهای گذشته با مشکلات گستردهای روبهرو بوده است؛ از جمله افزایش قیمت های افسارگسیخته، افت قدرت خرید مردم، کیفیت پایین تولید داخلی و محدودیت انتخاب برای مشتریان.
یک گزارش جداگانه از انجمن تولیدکنندگان و بازرگانان خودرو، سهشنبه خواستار اقداماتی برای تبدیل مجدد انگلیس به یکی از 15 مقصد برتر جهان برای تولید خودرو شد.
«اندرو برگباوم»، از «آلیکس پارتنر» گفت: اکثر خودروهای تولید شده در انگلیس، صادر میشدند که باعث میشود صنعت داخلی با توجه به کاهش تولید، در معرض خطر قرار گیرد.
در حالی که کشور در شرایط جنگی به سر میبرد، حملات هوایی اخیر رژیم صهیونیستی تنها متوجه زیرساختهای نظامی نبود؛ بلکه واحدهای تولیدی، کارخانهها و حتی چاپخانهها نیز در تیررس قرار گرفتند. این حملات نهتنها خسارات مالی گستردهای برجای گذاشته، بلکه جان کارگران را نیز به خطر انداخته و زنگ خطر تعطیلی صنایع و بیکاری کارگران را به صدا درآورده است.