یک‌شنبه 25 آبان 1404

جاده‌های خراسان رضوی برفی و بارانی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جاده‌های خراسان رضوی برفی و بارانی است

مشهد - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بارش برف و باران در بیشتر جاده‌های این استان موجب لغزندگی جاده‌ها شده است.

ابراهیم نصری پنجشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بارش برف در شهرستان‌های قوچان و تربت‌حیدریه و جاده‌های بجستان - فردوس، کاشمر - ریوش، زاوه - ژرف، رشتخوار - تربت‌حیدریه و محدوده سه راهی جنگل، سبزوار - اسفراین و گردنه بید برغمد، مشهد - کلات و گردنه گوجگی و درگز - قوچان موجب لغزندگی این جاده‌ها شده است. وی ادامه داد: ریزش باران در شهرستان‌های فیروزه، بجستان، گناباد، مه‌ولات، رشتخوار، تربت‌جام، کاشمر، باخرز، فریمان، تایباد و جاده سبزوار - بردسکن و آزادراه مشهد - باغچه موجب لغزندگی جاده‌های این مناطق شده است. وی گفت: بر اساس اعلام راهداران و گزارش دوربین‌های نظارت تصویری، مه‌گرفتگی در گردنه گوجگی جاده مشهد - کلات و گردنه تیوان جاده درگز - قوچان، دید افقی در این جاده‌های کوهستانی را کاهش داده است.

خراسان رضوی 20 هزار و 575 کیلومتر راه دارد که 6 هزار و 422 کیلومتر آن بین شهری و 14 هزار و 152 کیلومتر آن راه روستایی است.

این استان علاوه بر 51 گردنه به طول 545 کیلومتر در جاده‌های بین شهری، 172 گردنه به طول 574 کیلومتر در جاده‌های روستایی و 136 محل کولاک و مه‌گیر به طول 586 کیلومتر دارد.

*س_برچسب‌ها_س*