پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

جامعه اسلامی مهندسین خواستار توجه مجلس جدید به منافع ملی و دوری از مسائل حاشیه‌ای شد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
جامعه اسلامی مهندسین خواستار توجه مجلس جدید به منافع ملی و دوری از مسائل حاشیه‌ای شد

جامعه اسلامی مهندسین در پی آغاز به کار مجلس یازدهم و انتخاب هیئت رییسه آن بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح زیر است:

«به فضل خدای متعال و در سایه سار عنایات حضرت ولی‌عصر (ارواحناله الفداء) در ایامی که متبرک به نسیم عید فطر و عطر دل‌انگیز ایثار و حماسه در آزادسازی خرمشهر عزیز و یاد شهدای گرانقدر بود، مجلس یازدهم کار خود را آغاز کرد. مجلسی که اولین گام خود را در راستای تحقق گام دوم انقلاب محکم برداشت و با نمایش جلوه زیبایی از همدلی و گذشت، با تشکیل فراکسیون اکثریت، برای ترکیب هیئت رئیسه رای‌گیری نمودند و به حمدا... دوستانی که رأی کافی را در فراکسیون کسب نکردند، به‌منظور همدلی و حفظ یکپارچگی مجلس، در صحن نیز کاندیدا نشدند که جای تقدیر فراوان دارد.

حال که سکان مدیریت مجلس با رای نمایندگان ملت، بر عهده یکی از مدیران با سابقه، خدوم و پرتلاش کشور قرار گرفته است، ضمن تبریک به جناب آقای دکتر قالیباف، رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و نواب رئیس محترم جناب آقایان امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و علی نیکزاد و سایر دبیران و ناظران محترم، از خداوند مسئلت داریم که نمایندگان مجلس یازدهم را برای تشکیل مجلسی در تراز انقلاب اسلامی و پرتلاش و خدمتگذار در رفع مشکلات ملت علی‌الخصوص در تعمیم عدالت و تلاش در حوزه های فرهنگی و اقتصادی یاری فرماید. شان تقنینی و شان نظارتی مجلس، دو بازوی قدرتمند برای نمایندگان محترم می‌باشد که شایسته است با پرهیز از مسائل حاشیه‌ای و با درنظر گرفتن منافع کلان ملی، با همکاری سایر قوا برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب تلاش نمایند.

در پایان از زحمات ارزشمند جناب آقای دکتر علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در سه دوره گذشته و هیئت رئیسه محترم دوره دهم تقدیر نموده و توفیقات برادران و خواهران گرامی را از خداوند منان مسئلت داریم.»

انتهای پیام