جامعه روحانیت
جامعه روحانیت
حجت الاسلام احمد سالک بر این باور است که دولت بر بحث مسائل معیشتی و اقتصاد مردم نباید جزیره ای عمل کند یعنی وزارت جهاد برای خودش بخشنامه بدهد، وزارت اقتصاد جداگانه بخشنامه بدهد وزارت صنعت و معدن هم جداگانه بخشنامه بدهد. در نتیجه، معضلاتی را برای کارفرما و تولیدکنندهها به وجود بیاید.
ایران یکی از بزرگترین قربانیان ترور در بین کشورهای جهان است که آماری بیش از 17 هزار شهید در اثر اقدامات تروریستی در ایران ثبت شده است. تروریسم در ایران توسط رضاخان آغاز شده، با پهلوی دوم تداوم پیدا کرد و بعد از انقلاب توسط سازمان مجاهدین خلق (منافقین) و سایر گروهکهای تروریستی سالهای خونینی برای کشور رقم زد.
روزنامه شرق نوشت: زمانی که محمود احمدینژاد، در سال 84 کاندیدای ریاستجمهوری شد، ستاد انتخاباتی او برای معرفی این کاندیدای گمنام که تا قبل از شهرداریاش در تهران، کمتر کسی اسمش را شنیده بود، از یک نام بزرگ و ملی استفاده کرد: «شهید رجایی...» و بدینسان احمدینژاد در تبلیغات رسمی، «رجایی زمانه» و «رجایی دوم» معرفی شد!
عضو شورای وحدت اصولگرایان بر این باور است که نظام در همه عرصهها، اعم از عرصههای فرهنگی، سیاسی، دفاعی، اجتماعی نیازمند مالک اشترهایی است که بتوانند امورات را به خوبی اداره کنند.
عباس سلیمی نمین از چهره های سیاسی اصولگرا بر این باور است که نباید رئیسی را در حصاری قرار دهیم. گفتن اینکه رییسی مالک اشتر زمانه است او را در یک حصاری قرار می دهد که یقینا برای ما دیدن ضعف های او سخت خواهد بود.
عضو جامعه روحانیت گفت: افرادی که رئیسجمهور را به این و آن تشبیه میکنند، سخنانی میگویند که نه به مصلحت خودشان است و نه مصلحت رئیس جمهور است، ضمن اینکه آقای رئیسی هم از این مقدسبازی یا تقدس ایجاد کردن بیزار است.
برنا نوشت: عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: همین که مسئولین بین مردم حضور پیدا می کنند، این خود یک داروی شفابخش و آرام بخشی است که مردم اعتماد پیدا می کنند که مسئولین نظام در صدد رفع مشکلاتشان هستند و مسئله کرونا هم مشخص نیست که چه زمان از کشور رخت بر میبندد.
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: همه حرفهایی که در مورد تشبیه و توصیف رئیسی گفته میشود از جمله حرفهایی است که نباید مطرح شود، باید روی واقعیتها تأکید کرد
عضو جامعه روحانیت مبارز معتقد است اعضای جامعه کنونی ایران خبیر و بصیر هستند، واقعیتها را میفهمند و بر آنها تکیه میکنند نه به حرفهای بی ربطی که بعضی از اشخاص میزنند و رئیسی را به این و آن تشبیه میکنند، چراکه اینها واقعیت ندارد.
شخصیتی مورد اعتماد که در کنار شورای موقت ریاست جمهوری در فاصله زمانی برکناری اولین رییس جمهور تا انتخاب دومین رییس جمهور کشور به عنوان سرپرست وزارت کشور، زمینه برگزاری انتخابات را به وجود آورد. او کمتر از یک ماه بعد برای دومین بار وارد پروسه انتخابات شد اما این بار با انتخاب شورای موقت ریاست جمهوری، کفیل نخست وزیر و مامور تشکیل کابینه انتقالی شد.
ایسنا نوشت: یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام احتمال عقد برجام دو را منفی دانست و گفت در صورت برداشته شدن تحریم ها پیوستن به لوایح پالرمو و CFT شاید در مجمع بررسی شود.
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام احتمال عقد برجام دو را منفی دانست و گفت در صورت برداشته شدن تحریم ها پیوستن به لوایح پالرمو و CFT شاید در مجمع بررسی شود.
غلامرضا مصباحی مقدم از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در دفاع از جوانگرایی در کابینه سیزدهمگفت: عناصر جوان تر از نظر معلومات به روز تر هستند و از نظر توانایی ها، توانایی بالاتری دارند و در عین حال بیشتر سر پرشوری برای خدمت دارند.
بررسی صلاحیت کابینه ابراهیم رئیسی در مجلس به ایستگاه پایانی خود رسید و حال باید دید کدام وزرای پیشنهادی، رای اعتماد وکلای مردم را به دست می آورند.
حجت السلام احمد سالک کاشانی، عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، با اشاره به روند بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم، گفت: دو نکته را باید در کابینه دولت پیشنهادی مورد توجه قرار داد؛ نکته اول این که وزرا باید کسانی باشند که در متن جریانات حال، گذشته و آینده آن وزارتخانه حضور داشته باشند، حال به شکل مدیر کل یا به شکل شخصی که بین آنها فعال بوده...
آیتالله فقیه ایمانی بی سروصدا توانست ندای قرآن را به تمام نقاط آمریکا و حتی زندانهای آنجا برساند و چه گرایشی به اسلام در پرتو «نورالقرآن» ایشان که به زبان انگلیسی در 20 جلد منتشر شده است، پدید آمد.