جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی
جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی
نه قالیباف نه جلیلی هیچکدام تا این لحظه حاضر به کناره گیری از صحنه انتخابات نشده اند، زاکانی هم همچنان زیر بار حرفی که در مناظره خطاب به پزشکیان گفت مانده است اما قاضی زاده با توئیتی که صبح امروز منتشر کرد اولین چراغ سبز برای انصراف را روشن کرد.
جناح موسوم به اصولگرا یا انقلابی، این روزها گروهها و گعدههای انتخاباتی مختلفی را در خود میبیند و البته امید زیادی برای دستیافتن به «لیست مشترک» دارد.
جامعتین، ائتلاف بزرگ اصولگرایان، جبهه مردمی نیروهای انقلاب، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، شورای وحدت و... تشکلهایی هستند که طی سالهای پس از انقلاب و پس از آنکه عرصه سیاسی کشور به دو بال چپ و راست تقسیم شد، در راستای هماهنگسازی جناح راست و پس از آن اصولگرایان شکل گرفته و فعالیت کردند.
روزنامه هم میهن در مطلبی به بررسی اظهارات اخیر سیدابراهیم رئیسی درباره دوطیف نیروهای حامی دولت پرداخته است.
اعتماد نوشت: به نظر میرسد غائله وحدت در بین اصولگرایان به مشکلات تازهای برخورد کرده است.
حدادعادل پس از انتخابات ناکام 1392 و درگذشت آیت الله مهدویکنی، تلاش زیادی داشته تا بتواند ریش سفید اصولگرایان باشد، اما او در اکثر مواقع تنها یک طرف دعوا میان اصولگرایان بوده است و نتوانسته در جایگاه شخص ثالث بنشیند.
حدادعادل پس از انتخابات ناکام 1392 و درگذشت آیت الله مهدویکنی، تلاش زیادی داشته تا بتواند ریش سفید اصولگرایان باشد، اما او در اکثر مواقع تنها یک طرف دعوا میان اصولگرایان بوده است و نتوانسته در جایگاه شخص ثالث بنشیند.
هممیهن در گزارشی به بررسی عملکرد حلقه امام صادق در اردوگاه اصولگرایان پرداخته است.
اقتصادنیوز: هممیهن در گزارشی به بررسی عملکرد حلقه امام صادق در اردوگاه اصولگرایان پرداخته است.
انتخابات هیات رییسه که در روزهای آتی برگزار میشود، احتمالا یک بازی دستگرمی برای رقابت میان قالیباف و پایداری خواهد بود. هرچند که سیطره قالیباف بر مجلس هم به لحاظ مدیریتی و هم به لحاظ وفادارانش، بیش از طیف پایداری است، اما در همین مقیاس هم میتواند نقش مسابقه تدارکاتی برای انتخابات پایان سال باشد.
اعتماد نوشت: روزهای آینده، روزهای وزنکشی در بهارستان است؛ وزنکشی میان همین دو جریان سیاسی حاضر در مجلس. انتخابات هیاترییسه در مجالسی که از چند طیف سیاسی تشکیل شده باشد، معمولا میتواند برای نامزدهای بالقوه و بالفعل چالشبرانگیز باشد، اما در مجلس یازدهم با توجه به یکدست بودن جریانات سیاسی، این چالش به مراتب کمتر است و نتیجه از الان تقریبا مشخص.
قالیباف در انتخابات هیاترییسه پیشرو با چالشی به نام جبهه پایداری روبهرو خواهد بود؛ پایداریچیها و قالیبافیها دیگر شمشیر را برای یکدیگر از رو بستهاند و همدیگر را در رسانهها مورد حمله لفظی قرار میدهند.
فرارو نوشت: لاریجانی ظاهرا همچنان از رویه فراگیر شده در درون جبهه اصولگرایان دلخور است، اما این بدین معنا نیست که او کلیت حضور در صحنه و انتخابات را رد کند. او میخواهد به جریان نواصولگرایان طرفدار یکدست شدن حاکمیت که همچنان دغدغهشان تداوم یکپارچه ماندن قدرت نزد خودشان است، اطمینان دهد که فعلا نمیخواهد چالشی برای آنها باشد
لاریجانی ظاهرا همچنان از رویه فراگیر شده در درون جبهه اصولگرایان دلخور است، اما این بدین معنا نیست که او کلیت حضور در صحنه و انتخابات را رد کند. او میخواهد به جریان نواصولگرایان طرفدار یکدست شدن حاکمیت که همچنان دغدغهشان تداوم یکپارچه ماندن قدرت نزد خودشان است، اطمینان دهد که فعلا نمیخواهد چالشی برای آنها باش