سه‌شنبه 6 آذر 1403

جزئیات نشست احزاب و فعالان سیاسی با روحانی / انتقاد از تلاطم بنزینی و کاهش سرمایه اجتماعی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
جزئیات نشست احزاب و فعالان سیاسی با روحانی / انتقاد از تلاطم بنزینی و کاهش سرمایه اجتماعی

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، نشست فعالان سیاسی و حزبی امروز (دوشنبه) 29 اردیبهشت 99 در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

در این نشست الیاس حضرتی قائم مقام حزب اعتماد ملی، بهزاد نبوی فعال سیاسی اصلاح‌طلب، حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجید انصاری سخنگوی مجمع روحانیون مبارز، محمد قوچانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، غلامرضا مصباحی‌مقدم سخنگوی جامع روحانیت مبارز، حمیدرضا جلالی‌پور فعال سیاسی اصلاح‌طلب، پروانه مافی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی، علی شکوری‌راد دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران، محسن رفیق دوست فعال سیاسی، احمد توکلی نماینده اسبق مردم تهران در مجلس، الهام امین‌زاده معاون اسبق حقوقی رئیس جمهور، زهرا ساعی عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، علی جنتی عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، محمود واعظی عضو ارشد حزب اعتدال و توسعه و رئیس دفتر رئیس جمهور و وردی‌نژاد فعال سیاسی حضور داشتند.

رمضانعلی سبحانی‌فر سخنگوی حزب اعتدال و توسعه درباره جزئیات این نشست به خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس گفت: در این نشست فعالان سیاسی مباحث اقتصادی، اجتماعی و سیاسی مطرح کردند.

وی افزود: بنده در این نشست در مورد توفیقاتی که دولت یازدهم و دوازدهم داشته صحبت‌هایی را مطرحو از سوی دیگر به دلیل عدم اطلاع‌رسانی کافی در خصوص فعالیت ها و خدمات دولت انتقاد کردم.

سبحانی‌فر گفت: مردم باید امیدوار باشند امروز بحث ناامیدی و عدم اعتماد مطرح است. بحث سرمایه اجتماعی یک سرمایه بزرگی است واین سرمایه باید مورد توجه قرار دهیم. باید دستاوردها و نقاط ضعف گفته شود.

وی افزود: دولت در بحث مقابله با ویروس کرونا در سطح کشور و حتی در سطح جهانی خوش درخشید و انتظار می‌رود با این انسجام و انرژی دولت کار خود را دنبال کند.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه فعالان سیاسی در این جلسه در خصوص رشد نقدینگی اظهار نگرانی کردند و تأکید داشتند که باید نقدینگی به سمت تولید هدایت شود و همچنین صحبت‌هایی در خصوص بورس نیز صورت گرفت.

وی گفت: حسن روحانی رئیس جمهور در این جلسه تأکید داشت که اداره کشور باید توسط 2 الی 3 حزب فراگیر انجام شود و احزاب نسبت به اقدامات خود پاسخگو باشند. مسائلی که به احزاب مربوط است نباید به گردن حاکمیت بیفتد.

سبحانی‌فر خاطرنشان کرد: رئیس جمهور گفت که مشارکت عمومی باید توسط احزاب باشد و احزاب مسئولیت ضعف‌های خود را هم بپذیرد.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه به مباحث مطرح شده توسط نمایندگان جریان اصولگرا همچون غلامرضا مصباحی مقدم و احمد توکلی اشاره و گفت که اکثر صحبت‌های این دوستان در خصوص مشکلات اقتصادی و همچنین افزایش نرخ کالاهای اساسی در کشور بود.

وی ادامه داد بهزاد نبوی هم به مباحث اقتصادی اشاره و تاکید داشت که دستاوردهای دولت در برجام باید ادامه یابد و بر ضرورت تعامل و تقویت روابط خارجی تاکید داشت او معتقد بود که تقویت روابط خارجی در جشنهای اقتصادی نیز موثر است.

الهام امین زاده فعال سیاسی و معاون اسبق حقوقی رئیس جمهور نیز در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس درباره این نشست گفت جریانات سیاسی دغدغه‌هایی همچون شرایط کرایی و تحریم ها داشتند که با دولت و حسن روحانی رئیس جمهور به اشتراک گذاشتند.

وی گفت بنده در خصوص مباحث مربوط به شکایات ایران علیه آمریکا آموزش نیروهای حقوقی دولت و استقرار بخش های حقوقی در کنار استانداران و وزرا و حقوق شهروندی مباحثی را مطرح کردم.

پیگیری خبرنگار فارس حکایت از این دارد که فعالان حزبی و سیاسی در این جلسه در خصوص بنزین حوادث آبان ماه سال 98 نحوه اجرای افزایش نرخ حامل های انرژی توسط دولت انتقاد و مباحثی را مطرح و نگرانی‌هایی در خصوص بازار بورس و و افزایش نرخ ارز ابراز کردند.

انتهای پیام /

فعالان سیاسی احزاب روحانی بهزاد نبوی محمدباقر نوبخت محمود واعظی زهرا ساعی علی شکوری راد سید مصطفی میرسلیم محمد قوچانی حسین مرعشی محسن رفیق دوست الهام امین‌زاده احمد توکلی رئیس جمهور مجید انصاری