یک‌شنبه 30 دی 1403

جشنواره موسیقی جوان، 100 داور و دوهزار و 400 اثر

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جشنواره موسیقی جوان، 100 داور و دوهزار و 400 اثر

تهران - ایرنا - یکصد داور در جشنواره ملی موسیقی جوان مرحله اول بررسی آثار را با مرور دوهزار و 400 اثر ارسالی آغاز کردند.

مرحله نخست داوری آثار شرکت‌کنندگان در چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان با بررسی حدود 2400 اثر توسط 100 استاد و کارشناس موسیقی آغاز شد.

با پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان و دریافت حدود 2400 اثر، مرحله نخست داوری این جشنواره با بررسی و ارزیابی آثار توسط هیئت‌های انتخاب، با حضور بیش از 100 نفر از استادان موسیقی کشور آغاز شد. در این دوره از جشنواره حدود 2400 اثر در بخش‌های مختلف موسیقی «دستگاهی»، «نواحی» و «کلاسیک» به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که از این تعداد 50 درصد آثار مربوط به بخش موسیقی دستگاهی، 15 درصد موسیقی کلاسیک و 35 درصد موسیقی نواحی است. اسامی راه‌یافتگان به مرحله نهایی این جشنواره، همراه با اطلاعات تکمیلی، متعاقبا از طریق سایت انجمن موسیقی ایران اعلام خواهد شد.

چهاردهمین دوره جشنواره ملی موسیقی جوان با دبیری هومان اسعدی و مشارکت اساتید موسیقی کشور توسط انجمن موسیقی ایران و با حمایت دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

انجمن موسیقی برای اعتلا و ارتقا و اشاعه فرهنگ موسیقی الهام‌گرفته از فرهنگ والای ایران اسلامی و مبتنی بر اصالت‌های ملی، قومی و منطقه‌ای بر اساس نیازهای فرهنگی کشور جهت شناسایی و شناساندن هنرمندان موسیقی، انجمن موسیقی ایران با شخصیت حقوقی مستقل و به صورت غیرانتفاعی و غیردولتی بر اساس اهداف فرهنگی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با التزام به رعایت مقررات موضوعه کشوری و ضوابط حاکم بر تأسیس مؤسسات و مراکز فرهنگی و هنری بر طبق مشخصات و شرایط پیش‌بینی با هدف حمایت و صیانت از گونه‌های مختلف موسیقی با تمرکز بر موسیقی اصیل ایرانی و موسیقی نواحی ایران، تلاش برای پویایی و برخورداری موسیقی اصیل ایرانی از دیدگاه‌های نواندیش و تحول‌گرا، تلاش برای تامین زیرساختارهای لازم در جهت ماندگاری گونه‌های مختلف موسیقی محلی، حمایت از نسل جوان موسیقی ایرانی (سنتی، نواحی، کلاسیک و دیگر گونه‌های موسیقی روز) که آثار جدی و حرفه‌ای را با برخورداری از شناخت درست و اصولی عرضه می‌کنند، ارتقای سطح ذائقه موسیقایی عمومی از طریق فعالیت‌های پژوهشی، اجرایی، برنامه‌ریزی، تلاش برای برخورداری عموم مناطق کشور از موسیقی طراز اول با راه‌اندازی شعب استانی و هدایت و حمایت آن‌ها، ایجاد اتاق فکر برای موسیقی ایرانی و استفاده از صاحب‌نظران موسیقی و انتقال آنها به مراجع فرادستی سیاست‌گذار، توجه و حمایت بیشتر نسبت به بخش‌های مغفول‌مانده موسیقی و الگو و نمونه‌سازی با آفرینش آثار موسیقایی برجسته و جدی در عرصه‌ی موسیقی کشور فعالیت می کند.

اساسنامه انجمن موسیقی با عنوان انجمن هنری حفظ و اشاعه سرود و آهنگ‌های انقلابی دهم مهرماه سال هزار و سی‌صد و شصت‌وچهار تهیه شد. ایرج نعیمایی از 1369 تا 1385، بابک رضایی از 1385 تا 1390، علی ترابی از 1390 تا 1395، بهرام جمالی از 1395 تا 1397 و علی ثابت نیا از 1397 مدیر عامل انجمن یادشده بوده اند.

*س_برچسب‌ها_س*