پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

جمشیدی: همیشه خودم را فوتبالیست می‌دانم؛ به شدت مربیگری را دوست دارم / قله حضور در سینما برای من رضایت مردم است

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
جمشیدی: همیشه خودم را فوتبالیست می‌دانم؛ به شدت مربیگری را دوست دارم / قله حضور در سینما برای من رضایت مردم است

بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر جایگاهی پیدا کرده‌ام در هنر همه به خاطر لطف رسانه‌های ورزشی بوده است و همیشه خودم را فوتبالیست می‌دانم.

خبرگزاری میزان - پژمان جمشیدی، بازیکن سابق پرسپولیس و سریال زیرخاکی در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه «ورزش و مردم» صحبت‌هایی انجام داد که گزیده آن را در زیر می‌خوانید:

*خوشحالم سریال زیرخاکی مورد اقبال مردم قرار گرفته است.

*بازی کردن سریال کار سختی است، چون زمان‌بر است و وقتی برای استراحت ندارید.

*من در شش ماه حتی 5 روز هم استراحت نکرده‌ام.

*دودل بودم، اما متن را که خواندن مطمئنم بودم که این چالش بزرگی است و می‌تواند اتفاقات خوبی بعد از آن رخ دهد.

*آنقدر بازیگران خوبی کنار من بودند و گروه خوب بود که کار برای من راحت بود.

*همیشه خودم را فوتبالیست می‌دانم. اگر جایگاهی پیدا کرده‌ام در هنر همه به خاطر لطف رسانه‌های ورزشی بوده است. اگر ارتباط‌مان کم شده به خاطر گرفتاری‌های من بود.

*فوتبال وقتی دوباره در خارج از کشور شروع شد من خیلی ذوق‌زده شدم.

*هنوز تفریح اول من فوتبال است. حتی اگر سر صحنه هم باشیم سریع یک تلویزیون تهیه می‌کنیم و فوتبال می‌بینیم. اگر هم دربی باشد تمام تلاش خود را می‌کنم که حتما بازی را ببینم.

*یک بار در صحنه تئاتر بودم 5 دقیقه کار نداشتم و از صحنه بیرون آمدم و چند دقیقه از یک فوتبال را دیده‌ام!

ادامه دارد...