شنبه 29 شهریور 1404

جنجال محصولات کشاورزی آلوده به پایان رسید

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
جنجال محصولات کشاورزی آلوده به پایان رسید

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی برنامه «فرامتن»؛ قاسم پیشه ور ریئس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران، درگفت و گو با برنامه «فرامتن» شبکه افق در رابطه با عودت محصولات کشاورزی ایران گفت: دلیل اصلی اینکه محصولات کشاورزی ما توسط کشور‌های دیگر برگشت می‌خورد بخاطر مسائل سیایی است و به مسایل دیگری مربوط نمی‌شود. وی با بیان اینکه ایران کشوری سرشار از ویتامین‌ها...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی برنامه «فرامتن»؛ قاسم پیشه ور ریئس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران، درگفت و گو با برنامه «فرامتن» شبکه افق در رابطه با عودت محصولات کشاورزی ایران گفت: دلیل اصلی اینکه محصولات کشاورزی ما توسط کشور‌های دیگر برگشت می‌خورد بخاطر مسائل سیایی است و به مسایل دیگری مربوط نمی‌شود.

وی با بیان اینکه ایران کشوری سرشار از ویتامین‌ها و مرکبات است، افزود: به دلیل اقلیم و تغییرات آب و هوایی، در کشور ما بهترین محصولات کشاورزی تولید و صادر می‌شود.

ریئس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران در پاسخ به نقش سموم شیمیایی در برگشت محصولا کشاورزی توضیح داد: حدود 70 درصد سمومی که در تولید محصولات کشاورزی مصرف می‌کنیم از کشور‌های هند و چین وارد کشور می‌شود و برای جلوگیری از مسائل حاشیه‌ای ایجاد شده، حتی پیشنهاد داده ایم که کشور‌های درخواست کننده، سموم پایه مورد نیاز را تهیه کنند و در اختیار ما قرار دهند تا بر پایه آن، محصولات را تولید کنیم.

وی ادامه داد: بیش از 70 درصد سم‌های شیمیایی برای تولید محصولات داخلی و خارجی در کشور ایران سالم است و مردم‌نگرانی از این موضوع نداشته باشند.

ریئس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران با اشاره به اینکه کلیه محصولات صادراتی مربوط به یک باغ و گلخانه نیست، تصریح کرد: اگر تولید محصولات کشاورزی توسط سامانه‌ای تحت کنترل قرار بگیرد، اگر محصولی برگشت خورده شود، طبق آن فرایند گلخانه و یا باغ کشاورز مشخص است و می‌توانیم باقی محصولات را به راحتی صادر کنیم.

پیشه ور در پایان خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی انجام شده برای جبران زیان‌های کشاورزان، مساعدت‌های مالی و کمک‌های جبرانی از سوی دولت انجام می‌شود.