جنگ اقتصادی
جنگ اقتصادی
محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی روحانی ضمن دفاع از عملکرد اقتصادی دولت سابق، اقتصاد ایران در سال96 را به واسطه برجام به دوران طلایی تشبیه کرده است که وضعیت شاخصهای اقتصادی عالی بود. نهاوندیان همچنین از سال97 بهعنوان تراژیکترین دوران اقتصاد ایران یاد میکند که آمریکا با تحریم ایران و تمرکز بر زیرساختهای اقتصادی، اقتصاد ایران را هدف قرار داد.
هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار میکند. بسته خبری - تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
حجتالاسلام محمدجعفر منتظری گفت: یکی از کارهای جهادی و موفق دولت سیزدهم در حوزه مالیات و سامان دهی مالیات بوده است.
ماریا زاخارووا، آمریکا را که سران اروپایی را به سمت قطع همکاری اقتصادی و انرژی با مسکو کشانده است عامل بحران تامین گاز اروپا خواند.
حسن روحانی روی صندلی جابهجا میشود و ادامه میدهد: «وقتی امریکا از برجام بیرون رفت، تصمیم اولیه این بود که ماهم بلافاصله از برجام خارج شویم. همان روز جلسه اضطراری گذاشتیم. همانجا تصمیم شد که 15 روز دیگر از برجام خارج شویم. بعد فکر کردیم با یک چشم برهم زدن، 15 روز تمام میشود. آن شب اعلام کردیم که ما برای خروج از برجام چند هفته مهلت میدهیم.»
دور سوم ثبت نام سامانه یکپارچه فروش از روز چهارشنبه با عرضه لاماری آغاز می شود.
نهاوندیان درباره روند صعودی قیمت ارز در بازار، مشکل در تامین برخی کالاها و ایجاد موج جدیدی از اعتراضات علیه دولت و در مجموع تمامی حوادثی که سال 97 را دربرمیگیرند چنین میگوید: ای کاش زمانی قید محرمانگی از اتفاقات و حوادث این سالها برداشته شود تا بتوانیم به جزئیاتی اشاره کنیم. آنوقت مردم در جریان قرار میگیرند و میدانند چه بر سر این کشور آوردند.
یک رسانه اصولگرا به گفتگوهای اخیر حسن روحانی و اسحاق جهانگیری که در کتاب «بدون دود و آتش و خون» منتشر شده است، واکنش نشان داد.
رسانه اصولگرای تسنیم به مصاحبه اخیر روحانی و جهانگیری واکنش نشان داد و نوشته است: وزرای دولت روحانی بعد از شروع تحریمهای ترامپ قصد استعفای دسته جمعی و رها کردن مردم در شرایط جنگ اقتصادی را داشتند.
رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم و تیم رسانهای او، کمی دیر به یاد جیران سکوتهای خود افتادهاند. البته این شکستن سکوت هم در این روزها یک دلیل مشخص دارد. آنهم رفتار دولت رئیسی است.
ساکت بودن حسن روحانی این حس را به مردم القا کرد که رئیس جمهوری که با هزار امید به او رای دادن بودند، منفعل شده است و همین زمینه ساز موج ناامیدی در کشور شد.
کتابی که مصاحبههای آقایان روحانی و جهانگیری را منتشر کرده، «بدون دود و آتش و خون» نامگذاری کردهاند؛ اما محتواها از چیز دیگری حکایت دارد؛ مرور دولت بدون درد و کار و تدبیر؛ و البته بعلاوه تناقض!
به نظر میرسد رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم و تیم رسانهای او، کمی دیر به یاد جیران سکوتهای خود افتادهاند. البته این شکستن سکوت هم در این روزها یک دلیل مشخص دارد. آنهم رفتار دولت رئیسی است.
معاون اقتصادی دولت حسن روحانی معتقد است استراتژی دولت روحانی این بود که به مشکلات ناشی از جنگ اقتصادی اشاره نکند تا طرف تحریمکننده متوجه نشود که سیاستهایش در ایران جواب داده و به همین دلیل سیاست دولت اعتدال همواره سکوت بوده است.