شنبه 4 اسفند 1403

جهادی‌ها در جبهه سلامت

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
جهادی‌ها در جبهه سلامت

دانشجویان بسیجی آتش به اختیار به میدان آمده‌اند و در جبهه سلامت بدون هیچ چشم‌داشتی خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز  از زمانی که بحث کرونا ویروس در کشور مطرح شد، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مختلفی برای مقابله با این مهمان ناخوانده وارد عمل شدند و به یاری کادر درمان و مدافعان سلامت شتافتند.

برخی گروه‌ها هم خودجوش برای سلامت مردم دست به کار شدند و با در نظر گرفتن اهمیت موضوع آمدند تا بار دیگر روحیه جهادی و فرهنگ بسیجی را برای نسل امروز معنا کنند.

این روزها گروه‌های جهادی و نیروهای مقاومت بسیج پا به پای مسئولان و نیروهای نظامی به صورت خودجوش وارد میدان شده‌اند تا با ویروس منحوس کرونا مقابله کنند.

این گروه‌های جهادی که شبانه‌روز پای کار هستند در امر پاکسازی، گندزدایی و ضدعفونی محیط شهری به یک ستون اصلی و تأثیرگذار تبدیل شده‌اند؛ در واقع گروه‌های جهادی به‌منظور حفظ سلامتی شهروندان در کنار مردم حضور دارند و خود را سپر بلای آنان می‌کنند.

تولید روزانه 5000 دستکش و ماسک به همت دانشجویان جهادگر

رضا صالحی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه هم در مورد فعالیت‌های دانشجویان بسیجی برای مقابله با کرونا به خبرنگار مرصاد گفت: از 24 اسفند 98 دانشجویان بسیجی اقدام به تولید ماسک، گان، دستکش و شیلد پزشکی کرده‌اند و جهادگران جوان تا قطع زنجیره ویروس کرونا پای کار خواهند رود و خستگی برای آنها معنا ندارد.

وی تصریح کرد: دانشجویان جهادگر روزانه پنج هزار جفت دستکش، هزار ماسک، هزار عدد فیس شیلد و تعدادی گان محافظ کادر درمانی تولید می‌کنند.

صالحی با بیان اینکه روزانه 35 تا 40 جهادگر خواهر و برادر در سه شیفت مشغول فعالیت هستند، افزود: خرید مواد اولیه و توزیع اقلام توسط اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه رازی و خیریه خشت‌های مهربانی انجام می‌شود و نیروهای کار در کارگاه‌ها توسط افراد داوطلب و دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها هستند.

به گفته مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه، تولیدات این گروه‌ها در بیمارستان‌های امام رضا (ع)، فارابی، بعضی از بیمارستان شهرستانی همچون بیمارستان سرپل ذهاب، کنگاور، نورآباد، قصرشیرین، دالاهو و هرسین و همچنین مناطق محروم شهر، ارگان های مختلف از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره)، حوزه های بسیج محلات، تاکسیرانی، سازمان اهدای خون و حوزه های بسیج محلات توزیع می‌شود.

احساس نیاز بود، آتش به اختیار شروع کردیم

رسول جلیلیان مسئول گروه جهادی رهپویان انتظار و دانشجوی سال چهارم پزشکی است و در مورد فعالیت‌های این گروه به خبرنگار مرصاد گفت: بعد از اینکه جریان کرونا در کرمانشاه شیوع پیدا کرد، در نامه ای خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی آمادگی خود را اعلام کردیم که در هر زمینه نیاز باشد، مسئولان دانشگاه می‌توانند روی کمک ما دانشجویان حساب باز کنند.

این دانشجوی پزشکی جهادگر افزود: احساس نیاز بود و آتش به اختیار شروع کردیم و تیم تشکیل دادیم به عنوان تیم ضدعفونی کننده مراکز درمانی کرونا به لطف خدا از 22 اسفند ماه کار آغاز شد.

جلیلیان خاطرنشان کرد: هر روز حتی ایام تعطیل با وجود باران و در هر شرایطی ما به همراه دوستان در مراکز بیمارستان گلستان و بیمارستان فارابی و سایر مراکز کرونا استان حضور پیدا می‌کنیم.

وی عنوان کرد: تاکنون 23 نوبت استان گلستان، 22 بار بیمارستان فارابی، 7 بار بیمارستان امام رضا (ع)، 7 بار بیمارستان معتضدی، 7 بار بیمارستان امام خمینی (ره)، 7 بار بیمارستان امام علی (ع) و 3 بار بیمارستان حضرت ابوالفضل متعلق به نیروی انتظامی و تمامی خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضدعفونی شده‌اند.

این دانشجوی پزشکی جهادگر گفت: تا به امروز 51 نفر داوطلب در گروه جهادی و تیم مذکور حضور دارند و به نوبت روزانه 12 نفر به عنوان نیروی عملیاتی وارد مراکز شده و ضد عفونی را انجام می‌دهند و سه نفر هم به عنوان نیروی پشتیبانی، یعنی جمعا 15 نفر هر روز این فعالیت‌ها را انجام می‌دهند.

جلیلیان خاطر نشان کرد: ما اینجا هستیم که بتوانیم برای افرادی که زحمت می‌کشند در خط مقدم با مقابله با کرونا، یعنی مدافعین سلامت شرایط بهتری را فراهم کنیم.

وی بیان داشت: از سازمان بسیج دانشجویی استان کرمانشاه، فرماندهی محترم سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، بسیج سازندگی و همچنین معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه که همکار و همیار ما بودند تشکر ویژه داریم.

بر اساس این گزارش، دانشجویان بسیجی جهادگر رسالت خود را به خوبی انجام دادند و در روزهایی که به حضورشان نیاز بود به میدان آمدند تا ثابت کنند دانشگاه‌های ایران اسلامی مرکز انسان‌سازی است.

انتهای پیام /

جهادی‌ها در جبهه سلامت 2