جهاد تبیینِ حضرت زینب (س)؛ راز ماندگاری مکتب عاشوراست
زهرا مقدم گفت: حضرت زینب (س) در جریان نهضت عاشورا نقش بیبدیلی داشتند و اگر نبود رسالت تبیین این بانوی بزرگوار اسلام، واقعه کربلا در کربلا باقی میماند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا مقدم کارشناس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: حضرت زینب (س) از نظر اخلاقی، عملی و از هر حیث دل بستگی عجیبی به امام حسین (ع) داشتند.
وی ادامه داد: حضرت زینب (س) در جریان نهضت عاشورا نقش بی بدیلی داشتند و اگر نبود رسالت تبیین این بانوی بزرگوار اسلام، واقعه کربلا در کربلا باقی می ماند.
مقدم افزود: بسیاری از اتفاقات بعد عاشورا محصول آگاهی بخشی حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) بود.
این کارشناس تصریح کرد: حضرت زینب (س) برای تسلی بخشی به امام سجاد (ع) گفت: "در آینده در این سرزمین بر مرقد پدرت امام حسین (ع) پرچمی به اهتزاز در می آید که هیچ گاه کهنه نشده و در گذر زمان گزندی به آن نرسد و سردمداران کفر هر چه در محو آن تلاش کنند، روز به روز بر عظمت آن افزوده می شود."
وی گفت: آن عزتی را که حضرت زینب (س) به امام سجاد (ع) عنوان می کنند، امروز ما به چشم در کربلا می بینیم.
مقدم با بیان اینکه ایستادگی و مقاومت رمز رسالت عاشورایی حضرت زینب (س) بود، افزود: پیام رسالت این بانوی شجاع اسلام این است که در هیچ شرایطی، نباید تن به ذلت داد و این جزو درس های عاشوراست.
این کارشناس با اشاره به اینکه روز یازدهم ماه محرم جهاد تبیین واقعه عاشورا توسط حضرت زینب (س) آغاز شد، ادامه داد: هیچ یک از مصیبتها و ناملایمات، مانع از تحقق رسالت حضرت زینب (س) در قبال رساندن پیام کربلا به گوش تاریخ نشد.
وی ادامه داد: سیره فردی، اجتماعی و سیاسی حضرت زینب (س) گویای شخصیت ایشان است؛ شخصیتی که با همه مصیبتها جایگاه یک زن را در تبلیغ دین نشان میدهد و پیام عاشورا را به تاثیرگذارترین شکل منتقل میکند.
مقدم در خاتمه خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) در دفاع از اهل بیت (ع)، همه مصیبتها را به جان خرید تا واقعه کربلا به گوش جهانیان برسد و با شناخت دقیق مسئولیتاش در آن معرکه، درس بزرگی از صبر و استقامت به شیعیان داد.
انتهای پیام /