جهاد کشاورزی
جهاد کشاورزی
اقتصادنیوز: کارشناسان مطرح کردند که ایران در تولید 22 محصول کشاورزی، جزء 7 کشور برتر دنیا است.
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در ضوابط صادراتی جدید، تقسیمبندی گیاهان دارویی در سه دسته ممنوعه، مجاز مشروط و زراعی صورت گرفته است.
جزییات ثبت نام انتخاب دفتریاری دفتر اسناد رسمی سال 1402 اعلام شد.
در نشست علمی - تخصصی مرکز مطرح شد: آب، خاک و اقلیم مناسب در سراسر جهان به صورت یکسان توزیع نشده است، از دهه 1980 به بعد دنیا به کشاورزی فراسرزمینی توجه کرده است، بر اساس آمار جهانی فائو ایران در تولید 22 محصول کلیدی در حوزه کشاورزی، در بین 7 کشور برتر دنیا قرار دارد.
اقتصادنیوز: مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در ضوابط صادراتی جدید، تقسیمبندی گیاهان دارویی در سه دسته ممنوعه، مجاز مشروط و زراعی صورت گرفته است.
تهران - ایرنا - مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: بر اساس آمار جهانی فائو، ایران در تولید 22 محصول کلیدی در حوزه کشاورزی، در بین 7 کشور برتر دنیا قرار دارد و کشور ما در تولید محصولاتی مثل پسته، زعفران و خرما جزو کشورهای برتر دنیاست.
جداسازی واحدهای تجاری از واحدهای مسکونی، اداری و صنعتی، یکی از مصادیق مهم برای ایجاد نظم در جوامع شهری است. با این حال، در این فرآیند، بسیاری از افراد سودجو بدون دریافت مجوزهای لازم، تغییر کاربری زمینها و املاک خود را انجام میدهند.
اقتصادنیوز: شرکت پشتیبانی امور دام با انتشار فراخوانی از زنجیرههای تولید، اتحادیهها، تشکلها و تولیدکنندگان گوشت مرغ برای تولید مرغ دعوت به همکاری کرد.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان ملی استاندارد از آغاز عرضه آرد و نان کامل در کشور و استانداردسازی سبد مصرف مردم در این زمینه خبر داد.
وزارت امور خارجه، جدول مرتبط با ممنوعیت صادرات فصلی محصولات کشاورزی به عراق را به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: مجموع صادرات ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا در 10 ماهه امسال، یک میلیارد و 400 میلیون دلار بوده است.
شرکت پشتیبانی امور دام کشور در راستای سیاست ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی برای تامین گوشت مرغ از داخل فراخوان داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، شرکت پشتیبانی امور دام کشور در فراخوانی از تولیدکنندگان گوشت مرغ برای تامین ذخایر راهبردی، دعوت به همکاری کرد. شرکت پشتیبانی امور دام کشور در نظر دارد در راستای سیاست ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی به این شرکت و در اقدامی پشتیبانانه در حمایت از تولید ملی، ذخایر راهبردی گوشت مرغ کشور را برای سال 1403 از...
شرکت پشتیبانی امور دام کشور در راستای سیاست ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی برای تامین گوشت مرغ از داخل فراخوان داد.
یکی از راهکارهای عدم ایجاد التهابات قیمتی در کالاهای پر مصرف مردم، تامین مواد اولیه آنها از مبادی مختلف است. در همین راستا برای اولین بار آفریقای جنوبی به تامین کنندگان مواد اولیه و اساسی کشورمان اضافه شده است.