جهان کتاب درباره «فرانکلین در ایران» و «اتحاد در نشر» منتشر شد
شماره جدید مجله «جهان کتاب» با مطالبی با عناوین «فرانکلین در ایران» و «اتحاد در نشر» منتشر شد و روی پیشخان آمد.
شماره جدید مجله «جهان کتاب» با مطالبی با عناوین «فرانکلین در ایران» و «اتحاد در نشر» منتشر شد و روی پیشخان آمد.
به گزارش خبرنگار مهر، شماره 399 دوماهنامه «جهان کتاب» ویژه خرداد و تیر 1402 بهتازگی منتشر شده و روی پیشخان مطبوعات آمده است.
اینشماره از مجله مذکور با داستانهای مراد نوشته احمد اخوت، عطش افعی نوشته غسان کنفی با ترجمه زینب منصوری، ولادتی دشوار نوشته جلال امین با ترجمه سیدمحمدحسین میرفخرایی و «ثروت بسا که مصیبت شد» نوشته سیروس پرهام شروع میشود.
همچنین از دیگر مطالب این شماره میتوان به فارسی زدایی از فرهنگ دربار نوشته مارک توتا ترجمه کاوه بیات، نامههای هنینگ و تقی زاده نوشته سیداحمدرضا قائم مقامی، ارواح تاریکی در گوشه و کنار شهر نوشته معصومه علی اکبری، محاکمه دیرهنگام ژنرال نوشته فرخ امیرفریار، کی بود که گفت تنها صداست که میماند نوشته مرضیه کهرانی، رؤیای ژاپنی نوشته سوری احمدلو، فرانکلین در ایران نوشته مجید رهبانی اشاره کرد.
اتحاد در نشر: چاپ یک روزنامه با چندین امتیاز نوشته ناصرالدین پرون، تاریخ ویرایش در ایران: چند اثر کهن از دیدگاه تدوین و ویرایش نوشته مشترک عبدالحسین آذرنگ و مروارید رفوگران، انواع ویرایش متن در ویرایش ادبی روسی (3) نوشتهای. ب. گالوب ترجمه مریم سامعی، گئورگ هوث و اکتشافات تورفان نوشته مایکل کناپل و ترجمه پیام شمس الدینی، استعمار، سوسیالیسم، ناسیونالیسم و کلنل پسیان نوشته کامیار عابدی، نخستین ترجمه فارسی از شعر ویسواوا شیمبورسکا نوشته علیرضا دولتشاهی، شاعر تنهایی من، تیشانی دوشی نوشته سهیلا صارمی از دیگر عناوین مطالبی است که در این شماره از نشریه جهان کتاب به چاپ رسیده است.
از دیگر مطالب این شماره از نشریه جهان کتاب میتوان به خانم دالووی: شعری در ستایش قدم زدن در لندن نوشته دیوید دمراش و ترجمه علی خزاعی فر، صفوف یک صنف: در جستجوی اقدامات اجتماعی و گروهی نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان در ایران نوشته سیدعلی کاشفی خوانساری، هزار و یک داستان نوشته زری نعیمی، معرفی کوتاه، تازههای بازار کتاب از فرخ امیرفریار، به یاد ناصر پاکدامن و درگذشتگان اشاره کرد.
در بخش درگذشتگان از باقر پرهام، عدنان غریفی، بهرام مقدادی، اصغر رستگار، علی اصغر بهرامی، عبدالعی قوام، محمدحسین عباسپور تمیجانی، محمد بهرامی، فاطمه کریمی، علی عبدلی، احمد صفار مقدم، سیاره مهین فر، سوسن شاکرین، حسین دیلم کتولی، رضا زمانی، فریدون طاعتی، محمدرضا همت یار، علیرضا فراهانی، ویلفرد مادلونگ، اسد گلزاده بخارایی، ظفر میرزایان یاد شده است.
در بخشی از مطالب این شماره جهان کتاب است:
گئورگ هوث، چهره ناشناخته دیگری است از سپهر ایران شناسان آلمانی، اهمیت علمی هوث در این است که اولین تبت شناس و مغفول شناس آموزش دیده در دانشگاههای آلمان بود. نقش وی در تاریخ ایران شناسی نیز مربوط است به مشارکت او در نخستین سفر از چهار سفر اکتشافی آلمانیها در دو دهه نخست 1900، در واحه تورفانو نیز سفر وی به ناحیه پامیر افغانستان و گردآوری برخی از دست نویس های ایرانی.....
اینمجله با 85 صفحه و قیمت 100 هزار تومان عرضه شده است.