جودو
جودو
یک، کارشناس مسائل امنیتی نوشت: مدت هاست که مشخص شده که پوتین از مشکلات مکرر کمر رنج می برد و به نظر می رسد بیش از یک بار تحت عمل جراحی قرار گرفته است. اخیراً صحبت هایی مبنی بر ابتلای او به پارکینسون بر اساس تکان هایش مطرح شده است.
کاروان ورزش ایران در پایان بازیهای المپیک 2021 ناشنوایان در برزیل در رده سوم جدول مدالی ایستاد.
شهید مدافع حرم مصطفی شیخ الاسلامی از کودکی به پیامبران و ائمه معصومین (ع) و اهل بیت علیهالسلام علاقه وافری داشت و از صمیم قلب شیفته آنها بود و در اکثر مراسم و آئینهای مذهبی که در مساجد مختلف برگزار میشد شرکت میکرد و در نهایت به آرزویش رسید.
تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی کشتی آلیش زنان (کشتی با کمربند) گفت: اگر در آسیا یا جهان قهرمان شویم به جز رییس فدراسیون کشتی، سایر مسوولان برایشان این موفقیت اهمیت چندانی ندارد و در مجموع از ورزش بانوان حمایت نمیشود.
یک، کارشناس مسائل امنیتی نوشت: مدت هاست که مشخص شده که پوتین از مشکلات مکرر کمر رنج می برد و به نظر می رسد بیش از یک بار تحت عمل جراحی قرار گرفته است. اخیراً صحبت هایی مبنی بر ابتلای او به پارکینسون بر اساس تکان هایش مطرح شده است.
به احتمال زیاد پوتین درگیر یک بیماری جدی بوده و ممکن است استروئید مصرف کند، که حتی می تواند دلیل رفتار بی حوصله و نامنظم اخیر او نیز باشد.
شواهدی مبنی بر اینکه پوتین بارها توسط متخصص ارشد سرطان مورد معاینه قرار گرفته است و گمانه زنی ها درباره سرطان تیروئید را افزایش داده است. اخیراً و ظاهراً برخی از «الیگارش ها» مدعی شده اند که او «به شدت مبتلا به سرطان خون است».
تهران_ایرنا_ مربی تیم کشتی آزاد ناشنوایان گفت: اگر کشتی گیران در حد توان خود کشتی میگرفتند، به جای دومی در رده بندی تیمی در جایگاه نخست قرار می گرفتیم.
تهران_ ایرنا_ سیزدهمین روز بازیهای المپیک ناشنوایان امروز (24 اردیبهشت) در رشته دو و میدانی، ماده پرتاب دیسک پیگیری شد و "سجاد پیر آیقر چمن"موفق به کسب مدال طلای این ماده شد.
تهران_ایرنا_ تیم کشتی آزاد ناشنوایان ایران با کسب 7 مدال؛ یک طلا، 3 نقره و 4 برنز در بیست و چهارمین دوره المپیک ناشنوایان برزیل به کار خود پایان داد.
در کارنامه کاروان ایران تا انروز 31 مدال از جمله 12 طلا ثبت شده که در رشته های کاراته، جودو، تکواندو و کشتی فرنگی بدست آمده است.
تهران_ایرنا_ تیم فوتبال ناشنوایان ایران در آخرین دیدار خود به مصاف نماینده لهستان رفت و با پیروزی در برابر این تیم، با یک پله صعود نسبت به المپیک 2017 سامسون جایگاه هفتم المپیک ناشنوایان برزیل را کسب کرد.