دوشنبه 9 شهریور 1405

حاج قاسم سلیمانی اندیشه امام را با سازماندهی مقاومت به بار نشاند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
حاج قاسم سلیمانی اندیشه امام را با سازماندهی مقاومت به بار نشاند

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: فرماندهان مقاومت و سیدالشهدای مقاومت شهید سلیمانی اندیشه امام راحل را با سازماندهی نیروهای مقاومت به بار نشاندند.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: فرماندهان مقاومت و سیدالشهدای مقاومت شهید سلیمانی اندیشه امام راحل را با سازماندهی نیروهای مقاومت به بار نشاندند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف منتخب مردم تهران در صفحه شخصی خود در توئیتر، در رشته توئیتی نوشت: امروز در کنار مزار شهید سلیمانی گفتم که حیات رژیم ننگین صهیونیستی به دو بخش متفاوت تقسیم می‌شود؛ قبل و بعد از انقلاب اسلامی. قبل از آن همراه است با چند دهه قدرت‌گیری صهیونیست‌ها و بعد از آن قرین است با مذلت و شکست‌های پی درپی رژیم اشغالگر قدس. این سند روشن حقانیت منطق مقاومت است.

وی افزود: با طرح ایده روز قدس توسط امام راحل، مبارزه علیه رژیم صهیونیستی وارد مرحله خیزش مردمی و فراگیر شد. تبدیل مقابله با این غده سرطانی به مسئله اول جهان اسلام و متکی شدن آن به سنت‌های تبدیل و تحویل‌ناپذیر الهی از دیگر نتایج ابتکار امام عظیم الشأن انقلاب بود.

قالیباف تاکید کرد: راهبرد شوم رژیم صهیونیستی این بود که نسل‌های بعدی فلسطینیان، مسئله فلسطین را فراموش کنند ولی فرماندهان مقاومت و سیدالشهدای مقاومت شهید سلیمانی اندیشه امام راحل را با سازماندهی نیروهای مقاومت به بار نشاندند و راهبرد صهیونیست‌ها کاملا شکست خورد و روند قدرتمند شدن مقاومت آغاز شد.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم اظهار کرد: ضعف روزافزون رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی و بحران‌های غیرقابل حلی که به آن دچار است و همچنین نفوذ فرهنگ مقاومت در میان تمام مسلمانان از شبه قاره هند تا بلندی‌های جولان و دریای مدیترانه، نتیجه روشن مکتب شهید سلیمانی و منطق مقاومت به فرماندهی امام و مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: معامله قرن طرح تروریست‌های آمریکایی برای عبور دادن رژیم صهیونیستی از بحران استراتژیکی است که در نتیجه اشاعه منطق مقاومت به آن دچار شده است ولی با ریشه دواندن فرهنگ مقاومت در جان و دل مردم منطقه مطمئن هستیم که خواب آمریکا هرگز تعبیر نخواهد شد و مقاومت پیروز این میدان خواهد بود.