حاشیه بازی پارس جم و استقلال | حرکت رونالدینیویی دروازهبان جنوبیها / تلاش نافرجام یک جیمی جامپ!
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در جریان دیدار پارس جنوبی جم و استقلال از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، یک جیمی جامپ قصد داشت با پایین آمدن از فنس وارد زمین شود اما تلاشهایش بیثمر بود.
* برخی هواداران با لیزر انداختن به صورت کمک داور اول بازی برای او ایجاد مشکل کردند.
* هواداران استقلال در نیمه دوم با روشن کردن نور موبایلهای خود به حمایت از تیمشان پرداختند.
* وقت تلف کردن روزبه سینکی در نیمه دوم سبب اعتراض بازیکنان استقلال به داور شد.
* دروازه بان و کاپیتان پارس جنوبی همچنین در دقیقه 75 با سر توپ زدن به مهدی قائدی و پاس پشت پا، توپ را از محوطه جریمه تیمش دور کرد.
* سعید مهری در دقیقه 85 به شکل عجیبی خود را درون محوطه جریمه جمیها روی زمین افتاد تا داور به او کارت زرد نشان بدهد.
* اعلام خطا به سود پارس جنوبی جم در دقیقه 88 با اعتراض روزبه چشمی و نیمکت نشینهای این تیم به احمد محمدی همراه شد. پس از این اتفاق داور با حضور در کنار زمین به خسرو حیدری و بهزاد غلامپور، کارت زرد نشان داد.
* پرتاب بطری و اشیا به درون زمین در دقیقه 89 سبب شد داور برای لحظاتی بازی را متوقف کند. در این لحظه بازیکنان استقلال، دور داور جمع شده و با او صحبت کردند. در نهایت سید حسین حسینی به سمت هواداران استقلال رفت و از آنها درخواست کرد دیگر این کار را تکرار نکنند تا داور بازی را به جریان اندازد.
* علی دشتی در دقیقه 90 پس از سرتوپ خوردن از مهدی قائدی به شکل عجیبی روی زمین افتاد.
* ریکاردو ساپینتو در دقیقه 8+90 برای انتقال نکات مدنظر خود به بازیکنانش چند متری وارد زمین شد.
* این بازی در پایان وقتهای قانونی بدون گل به اتمام رسید.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدباشگاه استقلال
جام حذفی فوتبال ایران
پارس جنوبی جم روزبه سینکی حرکت رونالدینیویی دروازهبان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است