حاکمیت مقاومت بیدلیل در مسائل مربوط به فضای مجازی دارد

«ناصر ایمانی»، تحلیلگر سیاسی میگوید: بزرگترین اقدامی که به نظر من حاکمیت باید انجام دهد توجه به مردم و خواست آنها است. مردم باید احساس کنند که حاکمیت حرف آنها را میفهمد و با آنها یک زبان مشترک دارد.
«همبستگی و انسجام ملی» در روزهای جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل و در پساجنگ بارها و بارها از سوی تحلیلگران سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، آنچنان که ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا حتی تاکید دارد که «این جنگ فرصتی بود برای آنکه خودمان را بشناسیم و بفهمیم که علیرغم تمام ناراحتیها و دلخوریهایی که میان مردم وجود دارد، میتوان همبستگی ملی را ایجاد کرد.»
در گفتگوی «ناصر ایمانی» با «اقتصادنیوز» بررسی کردیم که این سرمایه چطور توسط حاکمیت باید به رسمیت شناخته شده و حفظ شود.
آقای ایمانی! در جریان حمله اسرائیل به ایران، بخشی از مردم با نگاه دفاع از میهن و کشور، همصدایی با حاکمیت داشتند که به عقیده برخی از تحلیلگران موجب ایجاد یک سرمایه اجتماعی برای کشور شد. به نظر شما این سرمایه اجتماعی چه کارکردهایی در این بحران داشت و چرا باید از سوی حاکمیت جدی گرفته شود؟
به نظر من، ابتدا باید توضیح دهیم که چرا معتقدیم در جریان تهاجم 12 روزه اسرائیل به ایران، نوعی همبستگی ملی بهوجود آمده است. لازم است فاکتورهای ما در این ادعا روشن باشد و مستندات خود را بیان کنیم. اولین فاکتور این است که تقریباً بهطور اجمالی، همهی جریانهای سیاسی موجود در کشور، از هر طیفی، این تهاجم را غیرقانونی دانسته و تأکید کردهاند که کشور باید در برابر این تجاوز مقاومت کند و مردم هم باید ایستادگی نشان دهند.
مشروح این گفتوگو را با تیتر «ایمانی: همبستگی ملی را بیش از صنایع موشکی پاس بداریم / مقاومتِ حاکمیت درباره فضای مجازی بی دلیل است» در اقتصادنیوز بخوانید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.