حدود یک سوم لاستیک مورد نیاز خودروهای سنگین، داخل کشور تولید می شود
اصفهان - ایرنا - رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: سالانه 1.2 میلیون حلقه لاستیک خودروهای سنگین معادل حدود یک سوم از نیاز کشور به این کالا داخل تولید می شود.
به گزارش ایرنا، داریوش امانی عصر پنجشنبه در دیدار با استاندار اصفهان در محل استانداری افزود: این در حالیست که سالانه بین 3.5 تا چهار میلیون حلقه لاستیک خودروهای سنگین در کشور نیاز است و مابقی از خارج وارد می شود.
وی با بیان اینکه 100 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل در کشور وجود دارد تصریح کرد: به شکل تقریبی تمامی سرمایهگذاری این بخش متعلق به بخش خصوصی است. رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به اینکه هیچ یارانهای به جز بنزین به حمل و نقل کشور اختصاص نمییابد اظهارداشت: رانندگی به گونه ای است که هم جان و هم مال سرمایهگذار درگیر میشود و به این جهت باید از آن به یک شغل حساس و پرخطر یاد کرد.
امانی تصریح کرد: به ازای هر کیلومتر راه باید 4 تا 6 درصد کل اعتبارات بخش راهداری برای نگهداری جاده ها و شریانهای اصلی هزینه شود که با احتساب میزان جاده ها، سالانه 72 هزار میلیارد تومان نیاز است اما تنها 6 تا 7 هزار میلیارد تومان اختصاص مییابد که رقم ناچیزی به شمار میرود.
وی افزود: امسال 10 هزار میلیارد تومان برای نگاهداری راهها تخصیص یافته است که ممکن است 2 تا سه هزار میلیارد تومان دیگر نیز به آن اضافه شود که البته با این میزان نمیتوان همگی راه های کشور را بهسازی و نگهداری کرد.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای اظهارداشت: 221 هزار کیلومتر جاده و شریان اصلی در کشور وجود دارد که 12 هزار کیلومتر آن در استان اصفهان واقع شده است.
همچنین مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان در این جلسه گفت: 300 سازمان و تشکل مردم نهاد در کل کشور به کار مشغولند که 50 تشکل آن مربوط به این استان است و اکثر شاخص های رتبه ایران به این منطقه اختصاص دارد.
مهدی خضری افزود: هر سال بالغ بر 55 میلیون تن بار در این خطه جابه جا و 12 میلیون نفر سفر انجام می شود.
وی اضافه کرد: 11 درصد از خرابی راه های کل کشور مربوط به استان اصفهان است و با وجود اصلی بودن محورهای مواصلاتی این خطه، اعتبارات ناکافی سبب شده که بهسازی و نوسازی با کندی انجام گیرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان خاطرنشان کرد: 109 نقطه پرتصادف و پر خطر در استان وجود دارد که تاکنون 29 نقطه به طور کامل برحذف شده است.
به گفته خضری، 160 دوربین نظارت تصویری و ثبت تخلفات در استان اصفهان وجود دارد که از این حیث در کشور بیشترین تعداد است.
وی با بیان اینکه حقوق نیروهای راهداری این سازمان دلیل استخدام شرکتی به تعویق میافتد گفت: در این عرصه نیازمند حمایت های استانداری هستیم.
استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حملونقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد. 490 شرکت حملونقل بار، هفت پایانه حمل بار، 32 پایانه حمل مسافر، 10 مرکز مکانیزه معاینه فنی و 43 مجتمع بینراهی نیز در سطح استان اصفهان فعالیت میکنند.
*س_برچسبها_س*