حسن روحانی
حسن روحانی
آن قدر که سوم تیر 1384 نیروهای تحولخواه را افسرده و مغموم کرد 1400 چنین نبود و اکنون در سالگرد سوم تیر 84 خبری از احمدینژاد نیست در حالی که دولت فعلی و نه رییس آن شبیهترین است به او.
اقتصادنیوز: با توجه به مشکلاتی که تحریم ها ایجاد کرد، ایران فرصتی به غیر توسعه صادرات غیرنفتی خود و تمرکز بر کشورهای همسایه و منطقه نداشت. نزدیکی جغرافیایی به کشورهای همسایه هزینه ها را کاهش می دهد و انتقال ارز یا کالا را در معاملات پایاپای تسهیل می کند. علاوه بر این، هر چه روابط اقتصادی بین همسایگان نزدیکتر باشد، حسن نیت سیاسی بیشتری ایجاد میشود.
دولت آقای رییسی پوپولیست، شعارمحور و ناتوان است. من پیشنهاد میکنم دولت استعفا دهد و برود. هر چه زودتر، بهتر! حضور این دولت و تفکر خسارت محض است.
امام جمعه قزوین گفت: مسئولین باید حرمت همدیگر را حفظ کنند و هرجا به اختلافی برخوردیم باید با کمک بزرگان و علمای استان و پا در میانی آنها مشکل را حل کنیم.
هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز یکم تیر ماه سال 1378 ناراحتی خاتمی از رهبری درباره گروگانگیری 13 یهودی متهم به جاسوسی و راضی نشدن رهبری به دادن بیانیهای درمورد خودکشی سعید امامی را روایت کرده است.
عصرایران با اشاره به اظهارات تلویزیونی رئیس جمهور در یادداشتی نوشت: اصرار دولت قبل برای ایجاد تفاهمی با امریکا و اهمیتی که برای آن قائل می شد به دلیل «بی توجهی به توان داخلی» نبود، به دلیل «وادادگی» نبود؛ بلکه تلاش برای کاهش همین فشار تحریم های ظالمانه بود که به تولید و تجارت آسیب زده بود و زده است.
فرمانده نیروی هوا فضای سپاه بدون اشاره به نام شخص خاصی، گفت که برخی از مسئولان قبلی به آزمایشهای موشکی و رزمایشهای سپاه اعتراض داشتند. به نظر میرسد کنایه او به دولت حسن روحانی بویژه در دوران مذاکرات هستهای اشاره دارد.
تأکید بر گسترش رابطه با همسایگان و توسعه سد دیپلماسی و البته توجه به دیپلماسی اقتصادی ازجمله محورهایی است که رئیسجمهور و وزیر امور خارجه بر آن تأکید کردهاند.
گمانهزنیها، خبر واقعی شد؛ دکتر بهمن نامور مطلق، از فرهنگستان هنر رفت و دکتر مجید شاهحسینی به جای او نشست. البته عجیب نبود. به اینبهانه، گذرا آنچه را در سالهای اخیر در فرهنگستان هنر پیش آمده و آنچه را در حال حاضر در این مجموعه در جریان است، مرور میکنیم.
جماران با اشاره به عزل بنیصدر از ریاست جمهوری نوشت: وقایع کشور روز به روز بی کفایتی بنی صدر را بر همه آشکار می کرد از فرماندهی و هدایت جنگ گرفته تا اختلافاتش با دیگر مسئولان. مجلس تصمیم خودش را گرفت. مساله به بحث گذاشته شد و نتیجه رای گیری، عدم کفایت او را صادر کرد. امام هم بر این نتیجه با حکم خود صحه گذاشتند.
فراز نوشت: ابراهیم رئیسی گفته است: «بحث عضویت در شانگهای 17 سال مطرح بود، اما چه احساسی در آن کشورها ایجاد شد که حس کردند این دولت نگاهش به لبخند یا اخم چهار کشور نیست.» تمام اعضای این سازمان دارای رابطه رسمی با آمریکا و سطح مناسبات و تجارت دو طرفه قابل توجهی با این کشور هستند.
اعتماد نوشت: تندروها به دنبال تبدیل جمهوری اسلامی به سیستمی شبیه این روزهای طالبان یا حکومت عثمانیان در قرون گذشته در سرزمینهای اسلامی هستند. پس از جریانات دوم خرداد 76، گروهی که احساس خطر میکردند، تصور کردند اگر گفتمان سید محمد خاتمی در خصوص مردمسالاری دینی و تعامل و شایسته سالاری و... تثبیت شود، ممکن است عرصه برای جولان آنها تنگ شود.
محمد تقی فاضل میبدی: قرار بود پس از انقلاب، قانون و اراده ملت بر کشور حاکم شود. تندروها به دنبال تبدیل جمهوری اسلامی به سیستمی شبیه این روزهای طالبان یا حکومت عثمانیان در قرون گذشته در سرزمینهای اسلامی هستند. پس از جریانات دوم خرداد 76، گروهی که احساس خطر میکردند، تصور کردند اگر گفتمان سید محمد خاتمی در خصوص مردمسالاری دینی و تعامل و شایسته سالاری و... تثبیت شود، ممکن است عرصه...