حسن فتحی
حسن فتحی
بیوگرافی و زندگی نامه هدیه تهرانی را در این با یکدیگر می خوانیم.
در بهشت زهرای تهران، قطعه 18، ردیف 16 شماره 25 زنی مدفون است که هشتم اردیبهشت 1363 خورشیدی چشم از جهان بسته است. او در سامانه سازمان این گونه معرفی شده است: «نام: خدیجه / نام خانوادگی ناصری قاجار (امیر اصلانی)/ نام پدر: شاهنشاه شهید».
هنگام ترور پدر (ناصرالدین شاه قاجار) 7 ساله بوده و چون در سال 1363 درگذشته 6 سال بعد از انقلاب هم زندگی کرده است.
زارعی گاهی با یک حضور کوتاه مثل بازی در «سربازهای جمعه» و «چ»، گاهی در یک اثر کمدی مثل «خروسجنگی»، گاهی در فیلم «دو زن» و بیشتر اوقات در آثار سینمای دفاعمقدس تواناییهایش را به رخ کشیده است.
مجموعه تلویزیونی «پهلوانان نمیمیرند» از 16 تیر از شبکه آی فیلم پخش میشود و داستانی در زمان قاجار را روایت میکند.
رعایت ریز به ریز جزییات تاریخی را نمی توان از کارگردان خواست چون اثر را باید دراماتیزه کند اما اگر در لقب یا زمان وقوع دقت نشده باشد نقد وارد است.
فریادهای مرحوم ایرج قادری وسط حیاط وزارت ارشاد که میگفت میخواهد کار کند اما نمیگذارند را مگر سینما فراموش میکند؟ سعید راد چه گناهی مرتکب شده بود که وی را مجبور به مهاجرت کردند.
شیراز - مدیر کل میراث فرهنگی استان فارس در خصوص وضعیت ارگ تاریخی کریم خان و ساخت سریال سووشون در این مکان ارائه کرد.
مریلا زارعی این روزها در چهلوهفتمین تجربه حضور سینمایی خود، فیلم «هناس» را به روی پرده دارد؛ فیلمی که جنبههای دیگری از بازی این هنرمند را به مخاطب ارائه میدهد.
مهدی فرجی مدیر قدیمی تلویزیون و تهیهکننده «نون خ» و «حکم رشد» از فقدان نظامنامهای برای ساماندهی دستمزدها در فضایِ نمایشی کشور میگوید و خبرهایی هم از ادامه «پایتخت» و بازگشتِ «حمید جبلی» به تلویزیون دارد.
او حتی در وصیتنامه منسوبش - که هم لسانالملک سپهر و هم رضاقلیخان هدایت - به آن اشاره میکنند از فتحعلیشاه میخواهد پسر عباسمیرزا را به اسم او محمد بنامد.
در حقیقت این چهرهها ناپدید نشدند بلکه فقط از مدیومی به مدیومهای دیگر همچون شبکه نمایش خانگی، شبکه های اینترنتی، سینما و تئاتر، کوچ کردهاند.
ایسنا نوشت: در سالهای اخیر هنرمندان بسیاری چون رضا عطاران، مرضیه برومند، ایرج طهماسب، حسن فتحی و بیژن بیرنگ از تلویزیون به سمت شبکه نمایش خانگی، سینما و تئاتر حرکت کردهاند و دیگر در تلویزیون حضور ندارند.
صحنه عاشقانه میان ناصرالدینشاه و جیران تجریشی که شاه از فرزند در راه سوگلیاش میگوید - بازی بهرام رادان در این سکانس بسیار خوب و دیدنی است - اما چند اشتباه تاریخی در این صحنه وجود دارد.