حضور حداکثری مردم در انتخابات، آینده و امنیت کشور را تضمین میکند
پورهادیان گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح، آبادانی آینده کشور و استان را تضمین میکند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین پورهادیان در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: لرستان با تنوع اقلیمی، پوشش گیاهی متنوع، منابع آب فراوان، خاک حاصلخیز دارای پتانسیلی بالقوه و ذاتی برای گسترش و رونق کشاورزی است، این استان تولیدکننده پنج هزار تن گیاه دارویی در سال، رتبه پنجم در تولید محصولات دامی، قطب تولید انجیر سیاه، رتبه اول در تولید ماهیان سرد آبی در بین استانهای غیر ساحلی، سومین استان پرآب کشور (12 میلیارد مترمکعب آب سطحی و زیرزمینی معادل 11 درصد آبهای کشور)، رتبه اول در تولید حبوبات و رتبه ششم در تولید گردو میباشد و این بخش 8/25 درصد اشتغال مردم این استان را تأمین میکند.
وی افزود: لرستان دارای 17 نوع ماده معدنی شناساییشده شامل سنگ چینی، سنگ مرمریت، سنگآهک لاشه موزاییکی، آهک صنعتی، سیلیس، تالک، نمک، سنگ گچ، فلدسپات، باریتین، قیر طبیعی، گرانیت، گرافیت، شن، ماسه، سرب، روی و مس است، بهنحویکه معادن سنگهای تزیینی 24 درصد از تولید کشور و سه درصد تولید جهان را شامل میشود و اشتغال در بخش صنعت 6/32 درصد است.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور ازنا عنوان کرد: در بخش صنعت لرستان دارای کارخانههای متنوع بسیار همچون فولاد، آهک، سیمان، نساجی، پتروشیمی، کاشی، نفت و... میباشد و بافرهنگی متنوع و صنایعدستی فراوان، جاذبههای گردشگری مختلف شامل آبشارهای زیبا و پراکنده در شهرستانها، ابنیه تاریخی با قدمتی طولانی شامل پل، قلعه، کاروانسرا و طبیعتی زیبا و متنوع و کوههای سر به فلک کشیده؛ استعدادی وافر درزمینه گردشگری دارد.
پورهادیان گفت: لرستان با داشتن تقریبا تمام انواع دانشگاههای کشور ازلحاظ نیروی انسانی تحصیلکرده شرایط مناسبی دارد؛ همچنین درصد 3/82 از کل جمعیت این استان در سن کار قرار دارند که این خود یک توانمندی برای آن محسوب میشود، متأسفانه این استان باوجود ظرفیتهای فراوان ذکرشده از محرومترین و بیکارترین استانهای کشور به شمار میرود، بهطوریکه با نرخ بیکاری 15 درصدی دارای رتبه سوم مهاجرت است.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور ازنا، خاطرنشان کرد: مهمترین مشکلات و تنگناهای بخش کشاورزی استان، فقدان صنایع تبدیلی، پایین بودن سطح سواد و بالا بودن سن کشاورزان و دامداران استان، مشکل بازاریابی و فروش، کمبود تأسیسات مهار و ذخیرهسازی آب در سطح استان، اندک بودن ماشینآلات کشاورزی مدرن، عدم وجود بیمه تولیدات بخش کشاورزی و کم صرفه بودن اقتصاد کشاورزی استان در مقایسه با فعالیتهای غیر کشاورزی میباشد و از مشکلات عمده بهرهبرداری از معادن استان، بهکارگیری روشهای سنتی، عدم سرمایهگذاری مناسب، پایین بودن سطح فنآوری و بهکارگیری نیروهای غیرمتخصص در این حوزه است.
وی گفت: اکثر کارخانهها و طرحهای صنعتی بزرگ ورشکسته و یا تکمیلشده و به حال خود رهاشدهاند که اتلاف سرمایه و منابع ملی و محلی را باعث شدهاند، در بحث میراث فرهنگی و گردشگری عدم معرفی درست، دقیق و بهموقع و عدم وجود اقامتگاههای مناسب از مهمترین مشکلات میباشد.
پورهادیان یادآور شد: بهطورکلی عدم سرمایهگذاری مناسب و بهموقع، سیاست زدگی و سیاستبازی سیستمهای مدیریتی حاکم در دورههای مختلف دولتها، طایفهگرایی، برجسته کردن بحث بومیگرایی حتی تا سطح روستاها و عدم توجه به نیرو مختص موجب مشکلات فراوانی در استان لرستان شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور ازنا با اشاره به اینکه رکن اصلی دولت، شخص رئیسجمهور میباشد و این شخص نیز توسط مردم انتخاب میشود، افزود: انتخاب فردی انقلابی، متعهد، جامعنگر، آگاه به تمام مسائل داخلی و خارجی، دلبسته به مملکت و پایبند به خون شهدا شرایط را برای حل مسائل و مشکلات فراهم میکند.
وی اظهار داشت: اگر میخواهیم مشکلات بخش کشاورزی، صنعت، گردشگری، اقتصاد، فرهنگ و بیکاری بهطورکلی مشکلات مرتبط بازندگی خودمان حل شود بایستی بهطور گسترده و پرشور در انتخاب ریاست جمهوری و همچنین شوراهای اسلامی شهر و روستا شرکت نماییم تا شرایط برای انتخاب افراد توانمند فراهم گردد و با این حرکتمان موجبات شکوفایی کشور و بهتبع آن استانمان فراهم آوریم و دیار استان عزیزمان را به سمت آبادی و پیشرفت سوق دهیم.
پورهادیان گفت: ما با توجه به آمار و ارقام یادشده توانایی و استعداد رسیدن به توسعه مطلوب را داریم اما بایستی با انتخاب فرد اصلح در جایگاه ریاست جمهوری و افراد متخصص و متعهد در جایگاه شوراها شرایط پیشرفت را مهیا نمائیم؛ پس میتوان گفت سرنوشت آینده کشور و استان بستگی به تصمیم ما دارد و این مهم هم تنها از میسر مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح میگذرد.
انتهای پیام /