حضور فعالان حوزه زنان از 41 کشور در جشنواره بینالمللی رسانه خورشید
اولین دوره از جشنواره بینالمللی رسانه خورشید با حضور فعالان حوزه زنان از 41 کشور دنیا هشتم مهر ماه در مشهد مقدس برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری اولین جشنواره بینالمللی رسانه خورشید با حضور اهالی رسانه و مرضیه هاشمی، دبیر جشنواره و زهرا اوسطی، دبیر شورای علمی جشنواره، برگزار شد.
دبیر جشنواره رسانه خورشید در این مراسم با اشاره به تصویر زنان ایرانی در کشورهای دیگر اظهار داشت: سالها در آمریکا زندگی کردهام و تصویر زنان ایرانی در این کشور منفی بوده است و رسانهها میتوانند با این همجمهها مقابله کنند.
ارسال 195 اثر به جشنواره بینالمللی رسانه خورشید / ارسال آثار تا 20 شهریور ماههاشمی به قدرت رسانهها در غرب اشاره کرد و گفت: در سال 2003 قبل از جنگ آمریکا در افغانستان، در تلویزیون آنها به صورتی بیان میشد که گویی قرار است بازی و مسابقه برگزار شود و بیان میکردند هر که کشته شود چند امتیاز دارد.
او تصریح کرد: حتی شمارش معکوس انجام میشد. آنها از دید خودشان میگفتند میخواهند افغانستان و عراق را آزاد کنند و اکنون همه میبینیم که چه اتفاقی افتاده است.
او با اشاره به هزینههای هنگفت غرب برای سرمایهگذاری در حوزه رسانهها اظهار داشت: تلاش برای افزایش آگاهی عمومی در حوزه زنان و حمایت قانونی از فعالیتهای زنان از اهداف برگزاری جشنواره رسانه خورشید است.
دبیر جشنواره رسانه خورشید با اشاره به حضور نمایندگان زنان 41 کشور جهان در جشنواره بینالمللی خورشید گفت: این جشنواره شنبه هشتم مهر برگزار است و یک شروع برای همکاریها است.
همچنین در ادامه زهرا اوسطی، دبیر شورای علمی جشنواره، گفت: اولین جشنواره بینالمللی رسانه خورشید، نخستین بار است در ایران برگزار میشود و نتیجه خوبی را به همراه خواهد داشت.
در گفتگو با معاون رئیس جمهور مطرح شد: از ترویج حجاب تا رفع شبهه درباره سند 2030 و اتهامها به معاونت زنان + فیلماو اهمیت نقش رسانهها در موفقیت کشورها اشاره کرد و گفت: رسانهها حرف اول را در آگاهی بخشی اذهان میزنند و هجمههای زیادی به زن و خانواده وارد شده است بازنمایی آسیب وارد شده از سمت غرب و اصلاح آن باید رقم بخورد که خبرنگاران بیشترین نقش را دارند.
اوسطی ضمن اشاره به محورهای برگزاری جشنواره بینالمللی رسانه خورشید تصریح کرد: محورهای این جشنواره، نقش زنان در عدالت اجتماعی، الگوی صحیح زن، خانواده، زنان و رسانه مقاومت، نقش رسانهها در عادی سازی خشونت علیه زنان است.
او ادامه داد: این جشنواره هشتم مهرماه امسال در شهر مقدس مشهد با حضور 100 نفر از بانوان و فعالان رسانهای از ایران و 40 کشور جهان برگزار میشود.
دبیر شورای علمی جشنواره به شعاراولین دوره اشاره کرد و گفت: این جشنواره با شعار «زنان روشنگری میکنند» و به یاد شهیده راه روشنگری «شیرین ابوعاقله» برنامهریزی شده است.