حقوق نجومی
حقوق نجومی
دریافت حقوقهای نجومی و بالاتر از سقف مجاز از سوی برخی از مدیران شرکتهای دولتی همیشه مورد انتقاد بوده و همین انتقادات موجب شد مردادماه سال 1400 مجلس به تحقیق و تفحص از حقوقهای نجومی رای مثبت بدهد. البته هنوز گزارش این تحقیق و تفحص به مجلس ارائه نشده است، اما آنطور که یکی از نمایندگان عضو هیات تحقیق و تفحص از حقوقهای نجومی به «دنیای اقتصاد» گفته قرار است به زودی این گزارش تقدیم هیات...
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: ما تمامی آسیبهای اجتماعی را در بهزیستی میبینیم اما در زمان اختصاص بودجه, اعتبارات را به ردیفها و محلهای دیگر اختصاص میدهیم.
آرمان ملی نوشت: این جامعه شناس تاکید دارد: دوران دنباله روی نسلها گذشته بلکه امروز نسل جدید پیشرو شده است. نسل جدید در شرایط کنونی بر این باور است که هر رسمی را میتوان تغییر داد. این اتفاق بزرگی است که در نسل جدید رخ داده است.
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی گفت: پول یارانه باید خرج کارخانه ها و تولید شود تا اقتصاد کشور رونق بگیرد. قرار نیست فقط شکم مردم سیر شود، بلکه باید زندگی عزتمندانه ای هم داشته باشند!
براتی به طلب بازنشستگان از سازمان تامین اجتماعی اشاره میکند: 25 درصد متناسبسازی سال قبل چه شد؛ چرا سازمان تامین اجتماعی باقیمانده متناسبسازی سال قبل را اجرایی نمیکند؛ اگر در کشور پول نیست چرا برای خواص خاصه خرجی میشود و اگر هست چرا مستحقان واقعی نادیده گرفته میشوند؟!
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه نوشت: حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری از مهرماه افزایش یافت؛ در پایان ماه جاری، این بازنشستگان افزایش برآمده از لایحه دولت را به همراه مابه التفاوت مهر با هم دریافت میکنند؛ دولت برای این منظور 55 هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده است.
دراگان اسکوچیچ و مارک ویلموتس، دو سرمربی سابق تیم ملی ایران، با پیشنهاد مالی هنگفت فدراسیون فوتبال ویتنام مواجه شدهاند.
دست بسته بودن رسانه ها در ایران، زمین مساعدی را برای شبکه هایی چون ایران اینترنشنال ایجاد کرده است.
گفته میشود اگر به موضوع حجاب توجه نشود، قضیه «آندلس» رخ میدهد، من فکر میکنم این تشابهات، درست نیست / علامه طباطبایی به فردی که 2 خانم کم حجاب تذکر داده بود گفت: چرا به آنها تذکر دادید؟ ما باید آدم باشیم.
دو خانم خارجی از مرحوم علامه طباطبایی، سؤالات فلسفی داشتند. حجاب درستی هم نداشتند. مترجم به آنها تذکر حجاب میدهد و علامه می گوید که چرا به آنها تذکر دادید؟ ما باید آدم باشیم... می گویند اگر درباره حجاب کوتاه بیاییم، قضیه «آندلس» رخ میدهد؛ این تشابهات، درست نیست.
در نتیجه این مسائل اخیر، باید حکومت و افراد دستاندرکار بدانند که افراط در پرداختن به امور اجتماعی، واکنشهای افراطی هم دارد... مقوله حجاب یکی از موضوعات مهم اسلام است، اما آیا اهمیت این موضوع به اندازه توحید یا نبوت است؟... قانون حجاب مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی میتواند با تأنی بیشتری اجرا شود.
علی لاریجانی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: قانون حجاب مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و من فکر نمیکنم پناه بردن به قانون، مسأله اصلی در این زمینه باشد. باید پشت این سنگر را بلاوجه نگیریم.
لاریجانی گفت: قانون حجاب مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و من فکر نمیکنم پناه بردن به قانون، مسأله اصلی در این زمینه باشد. باید پشت این سنگر را بلاوجه نگیریم. مثلاً در مورد ماهواره آیا قانون نیست؟ چرا هست ولی چرا برخورد نمیشود باید خوب فکر کنیم و ببینیم درد و درمان چیست.
علی لاریجانی رئیس سابق مجلس میگوید: دشمنان ایران، خفته نیستند و هدفهایی دنبال کردند که نتیجه آن، ایجاد آشوب و بههم ریختگی امنیتی است. در وضع آشفته نمیشود به مسائلی مانند عدالت پرداخت. در این وضع به افراد مختلف ستم میشود.
علی لاریجانی گفت: با گزارشی هم که درباره علت فوت ایشان ارائه شد معلوم شد که ضرب و جرحی در کار نبوده، ولی به هرحال هدایت ایشان به ساختمان نیروی انتظامی، باعث وارد شدن یک آسیب روحی به ایشان و نهایتاً فوت ایشان شد و عواطف مردم را برانگیخت.
علی لاریجانی گفت: حکومت اسلامی این است که مردم خودشان، امور را اداره کنند. از نظر عدالت اجتماعی هم همینطور است. در صورت اداره امور توسط مردم، استعدادهای آنان شکوفا میشود. وقتی دولت جایگزین میشود، یعنی مانع «رشد» مردم است. دولت فقط باید زمینهساز باشد، مقولات فرهنگی هم ذاتاً متعلق به خود مردم است، دولت باید بسترسازی کند.