حمله اصلاح طلبان به جایگاه عارف در شورای عالی سیاستگذاری / آقای سکوت سیبل شد
اصلاح طلبانی که از عارف انتقاد می کنند و خواستار ساختارسازی جدید در این جناح سیاسی هستند می خواهند با یک تیر دو نشان را بزنند از یک سو سعی دارند ساختارقدرت جدیدی در اصلاحات بسازند و از سوی دیگر از قدرت عارف در این جریان کاسته و او را به حاشیه این جریان سیاسی هدایت کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کم کم پس از شکست فاحش اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یازدهم صدای اختلافات داخلی در این جریان بلند شده است. در این میان هدف بسیاری از جمله حزب کارگزاران سازندگی منحل کردن ساختار «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات» به ریاست «محمدرضا عارف» است. شورایی که چند سالی است به نوعی راهبرد این جریان را تعیین می کند. پس از استعفای «عبدالواحد موسوی لاری» نائب رئیس شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان حالا هدف جریان مخالف این ساختار شده است.
به نظر می رسد انحلال و ساختارسازی جدید بدون عارف در دستور کار این گروه سیاسی قرار گرفته است. موسوی در استعفانامه خود خطاب به عارف نوشت: «در چنین شرایطی نباید از بازنگری در ساختار و سازوکار نهادهای اجماعی اصلاحطلبان در عرصههای گوناگون غفلت نمود. هر چند که این استعفاء با شرایط جسمی حقیر مرتبط بوده و از ماههای پیش هم با شما در میان گذاشته بودم اما گمانم اینست که این استعفاء میتواند آغازی بر تغییر ساختار و سازوکار نهادهای اجماعی و پررنگ شدن نقش احزاب و تشکلها باشد.» روزنامه شرق: جایگاه عارف مثل گذشته نخواهد بود روزنامه شرق در این باره می نویسد: «سخن اخیر موسویلاری را از دو جنبه میتوان بررسی کرد. او میگوید که استعفایم میتواند باعث تغییر ساختاری در فعالیت احزاب باشد. گویا این سخن ناظر بر قانون جدید فعالیت احزاب باشد که بعدازاین شخصیتهای حقوقی یعنی نماینده احزاب جانشین شخصیتهای حقیقی میشوند.» این روزنامه می افزاید: «باید گفت که جایگاه محمدرضا عارف در شورایعالی سیاستگذاری هم مانند گذشته نخواهد بود؛ زیرا او طبیعتا نماینده یک حزب خاص نیست؛ بهویژه آنکه در میان اعضای شورایعالی هم هستند کسانی که از حالا تغییر عارف را مطرح میکنند؛ مشخصا محمود میرلوحی که بهتازگی گفته است: «مگر ما قسم خوردهایم که آقای عارف همیشه باشد؟» قوچانی: عارف تندیس سکوت اصلاحات است قوچانی در سرمقاله روز گذشته نوشته است "با گذشت دو ماه از انتخابات مجلس یازدهم کمتر نشست و تحلیل راهبردی از احزاب اصلاحطلب درباره نه تنها انتخابات و آینده اصلاحات بلکه نقش سیاست ورزی منتشر شده است و بهجز مناظره راهبردی سیدمصطفی تاجزاده و غلامحسین کرباسچی و گفتگوی انتقادی علی مطهری، تندیس سکوت اصلاحات دکتر محمدرضا عارف که «رئیس شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان؟!)» هم هست (شورایی که مهمترین کارش خلعید از خویش در تنها مأموریتش بود) هنوز کلمهای سخن نگفته است". عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با کنایه به سکوت این روزهای محمدرضا عارف تأکید کرد: "کردار رئیس شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان یادآور گفتار وزیر اسبق کشور علیمحمد بشارتی است که زمانی در نعت گفته بود: «حزب خوب است بهشرط آنکه سیاسی نباشد»! و این وصف شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان است که خوب است چون انتخاباتی نیست. منصوری: شورای عالی موسمی و انتخاباتی بود آذر منصوری قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت و یکی از چهرههای اصلی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در واکنش به انتقادات چند روز اخیر نسبت به عملکرد این شورا متنی را در صفحه توئیتر خود منتشر کرد و نوشت: «فعالیت شورای عالی در سه انتخابات گذشته کاملا اقتضائی، موسمی و انتخاباتی بود.» به نظر می رسد اصلاح طلبانی که از عارف انتقاد می کنند و خواستار ساختارسازی جدید در این جناح سیاسی هستند می خواهند با یک تیر دو نشان را بزنند از یک سو سعی دارند ساختارقدرت جدیدی در اصلاحات بسازند و از سوی دیگر از قدرت عارف در این جریان کاسته و او را به حاشیه این جریان سیاسی هدایت کنند. انتهای پیام /