دوشنبه 3 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت مقابله با خروج غیرقانونی و قاچاق کالا‌های اساسی معیشت محور و قاچاق مواد محترقه در پایتخت خبر داد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران از تخلیه ساختمان‌های مجاور محل حادثه در خیابان بهار به دلیل احتمال ریزش خبر داد.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران گفت: چنانچه شهروندان عوارض نوسازی را پرداخت کنند، تمامی جرایم آنان از سال 1348 تاکنون بخشوده می‌شود.

شهردار تهران گفت: قبل از اینکه ساختمان خیابان بهار دچار حریق شود اخطار کمیسیون ماده 100 برای آن صادر شده بود.

رئیس پلیس فتای فراجا با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز و کلاهبرداری احتمالی برخی سودجویان در پوشش سفر ارزان و آژانس‌های مسافرتی خیالی به مردم هشدار داد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری یکی از عاملان قتل مرد جوان در تهران، خبر داد و گفت: همسر مقتول نقشه جنایت را طراحی کرده بود.

مردی معتاد با ضربات چرخ خیاطی به سر مادر خود او را به قتل رساند.

بالاترین عمل در ماه های شعبان کسب تقوا و ترک محرمات است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حریق در یک ساختمان اداری - تجاری خبر داد.

بخشی از اظهارات دختر 16 ساله‌ای که با تصمیم هیجانی و اشتباه به همراه یکی دیگر از دوستان خود قصد داشت، خودکشی کند.

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران گفت: تجربه نشان داده که نصب دوربین در معابر و نقاط حادثه‌خیز، میزان تخلفات و تصادفات ترافیکی را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد.

طی دستوری از سوی مراجع قضایی تصاویر سارقان لوازم خودرو در کرج، منتشر شد.

ابدالی گفت: از 2 روز گذشته حال عمومی پیروز وخیم شده و تحت مراقبت پزشکان در بیمارستان است.

با هدف ارتقاء سطح کیفیت بهره‌برداری از این خط، هواکش میان تونلی بین ایستگاه‌های خواجه عبداالله انصاری، شهید زین الدین تکمیل و افتتاح شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا، بر تشدید نظارت‌های پلیس راهور نسبت به مراکز تعویض پلاک در روز‌های پایانی سال تاکید کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از رویکرد جدید مدیریت شهری برای همسویی تأمین مسکن و بازآفرینی شهری خبر داد.