اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان
اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان
بسته حمایت از کسب و کارها و مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا در سال 1400 تمدید شد.
صندوق بازنشستگی فولاد در اطلاعیهای از افزایش 88 درصدی کمک هزینه نگهداری بازنشستگان از کارافتاده کلی خبر داد.
یک فوریت لایحه شهردار تهران درباره «اعطا مجوز به شهرداری تهران جهت اجرای توافقنامه منعقده با آستان قدس رضوی» با 6 رای موافق به تصویب نرسید.
اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا) با انتشار بیانیهای از مردم ایران برای مشارکت در انتخابات 28 خرداد دعوت کرد.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: هموطنانی که در زندان هستند حق رای دارند و تمهیدات لازم برای رای گیری در زندانها اتخاذ شده است.
با ابلاغ سازمان ورزش شهرداری تهران، امکان فعالیت سالنهای ورزشی در ساختمانهای مسکونی فراهم می شود.
«دستورالعمل چگونگی ارائه خدمات و تسهیلات به سالمندان» مورد بحث و بررسی اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.
رئیس شورای شهر تهران گفت: فرمانداری مصوبه الزام شهرداری تهران به ایمن سازی عبور شهروندان از پلهای عابر پیاده سطح شهر تهران را دقیق تر بخواند.
طرح «الزام شهرداری به ارایه برنامه عملیاتی احداث پارکینگ عمومی در شهر تهران و پارکینکهای زیر سطحی با رویکرد مشارکتی» با 11 رای تصویب شد.
همه ما در زندگی روزمره خود با افرادی سلطه جو برخورد میکنیم که فکر میکنند عملکردشان به صلاح دیگران است.
مخدوش کردن پلاک خودروها این روزها در میان رانندگان متخلف به طوری باب شده که به راحتی این کار را انجام میدهند، لذا باید پلیس برای مقابله با این تخلف جرایم سفت و سختی را در نظر بگیرد.
پیشنهاد خداکرمی مبنی بر عدم ساخت پارکینگ در مناطق 6، 11 و 12 توسط شهرداری با 4 رای موافق به تصویب نرسید.
سخنگوی دستگاه قضا در چهل و پنجمین نشست خبری با اصحاب رسانه درباره موضوعات مختلفی صحبت کرد.
امروز در صحن شورای شهر در ارتباط با توسعه سمن سراها و صحبت شهردار، اختلاف نظری میان 2 عضو شورای شهر ایجاد شد.
عضو شورای شهر تهران گفت: متاسفانه توسعه سمنسراها با برخی تنگنظریها و اقداماتی عجیب توسط شهرداری تهران روبرو شده است.
رییس مرکز کنترل ترافیک راهور تهران بزرگ درباره آخرین وضعیت ترافیکی معابر پایتخت مطالبی بیان کرد.