پنج‌شنبه 11 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ملارد از مقابله با تغییر کاربری اراضی و ساخت‌وساز غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

رضایی گفت: کشور میزبان هنوز سهمیه و شرایط حج تمتع امسال را برای کشور‌های مسلمان اعلام نکرده است.

شبابانی گفت: تیم کارشناسی از وضعیت املاک حریم راه آهن در نازی آباد شرقی بازدید کرده و گزارشی از وضعیت املاک آنجا در ابعاد مختلف تهیه کرده است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ از کشف 1200 قلم انواع دارو غیر مجاز و دستگیر یک متهم در این عملیات خبر داد.

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از سرعت عمل پلیس و دستگیری عامل حمله کننده به درمانگاهی در شرق تهران خبر داد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از دستگیری یک سوداگر مرگ و کشف 564 کیلو مواد مخدر در جاده "مخصوص کرج" خبر داد.

جلسه ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی شهرستان ری با حضور مسئولان مربوطه تشکیل شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف 84 هزار عدد دستکش کار صنعتی قاچاق به ارزش 35 میلیارد ریال از یک انبار کالا در بزرگراه "فتح" خبر داد.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی گفت: تلاش داریم با حمایت از خانواده زندانیان مانع ورود آن‌ها به چرخه بزهکاری شویم.

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران گفت: سال گذشته 429 مورد مرگ ناشی از حوادث کار به پزشکی قانونی تهران ارجاع شد.

طبق نظر مراجع تقلید پرداخت زکات با هدف آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ناتوان در پرداخت دیه یا مبلغ بدهی مانعی ندارد.

خزانه دار شورای شهر تهران گفت: اگر بناست فرماندار تهران در کمیته راهبردی اجرای طرح کاپ حضور داشته باشد، فرماندار شهر ری هم باید در ترکیب قرار گیرد.

لاهیجان زاده گفت: نقشه راه نجات بخشی زاینده رود در شواری عالی به منظور احیای تالاب گاو خونی به تصویب رسید.

عضو شورای شهر تهران درباره خبر پیشنهاد رشوه سه عضو فعلی شورای شهر توضیحاتی داد.

پس از انتشار گزارشی پیرامون تخلفات کاریابی‌های خارجی که با تأیید وزارت کار اقدام به جذب کارجو می‌کردند، جوابیه‌ای از سوی این وزارتخانه صادر شد.

سخنگوی دستگاه قضا درباره وضعیت زنان زندانی و حضور کودکان آنها در زندان توضیحاتی داد.