چهارشنبه 10 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

غلامی گفت: قوه قضاییه به شکایات بانک‌ها که به دریافت سود و جریمه تسهیلات، بیشتر از نرخ اعلام شده توسط بانک مرکزی است، رسیدگی نخواهد کرد.

معاون روابط کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از دستور ویژه محمد شریعتمداری برای بررسی دو حادثه شکوهیه قم و سمنان خبر داد.

سرهنگ ولی پور گودرزی از دستگیری دونفر و کشف بیش از10 هزار عدد انواع ابزارآلات قاچاق دستی ساخت کشور چین خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب شهریار از مسلوب المنفعه شدن 71 حلقه از چاه‌های آب غیرمجاز در سال گذشته با ورود دادستانی خبر داد.

مدیر کل زندان‌های استان تهران گفت: تعداد زندانیانی که با کمک‌های نیکوکاران در سال گذشته آزاد شده اند، نسبت به سال 98 51 درصد رشد داشته است.

چهار مددجو در جریان بازدید دادستان عمومی و انقلاب قرچک از زندان قزلحصار آزاد شدند.

شریعتمداری گفت: درمان همه بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی در شهر‌هایی که سازمان، بیمارستان ملکی ندارد در بیمارستان‌های دولتی رایگان است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور تهران درباره آخرین وضعیت ترافیکی معابر پایتخت مطالبی بیان کرد.

شرفی گفت: بررسی تیم دامپزشکی باغ وحش مشخص کرد که علت مرگ گورخر استرس بوده است.

اسماعیلی گفت: شستا با مجموع اقدامات قضایی و قانونی صورت گرفته مبلغ پرداخت شده را به نرخ روز و به انضمام خسارات وارده فوتبال وصول کرد.

بعضی از گیاهان نیز مانند حیوانات برای فرار از حیوانات گیاه‌خوار، از هر دو نوع دفاع فیزیکی و شیمیایی استفاده می‌کنند.

باغ وحش صفادشت اعلام کرد: بررسی ها مشخص کرد علت مرگ گورخر استرس بیش از حد و ایجاد عفونت داخلی حین انتقال بوده است.»

با تغییر برخی از خصوصیات خلقی، عاطفی، روانی و اجتماعی در نوجوان و عدم شناخت کافی از این مرحله زندگی امکان دارد فرد دچار نابهنجاری شود.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های کشور در رابطه با آخرین وضعیت بیمه رانندگان تاکسی توضیحاتی داد.

داشتن چند ویزگی راه رسیدن به موفقیت را برای شما هموارتر می‌کند.

یک روانشناس گفت: بسیاری از آزارهای عاطفی و هیجانی که به دلیل عدم آگاهی و آموزش صورت می‌گیرد بسیار آسیب‌زننده‌تر از آزارهای جسمی است.