چهارشنبه 17 بهمن 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

پسر جوان که با تهدید یک دختر فراری را مجبور به همدستی در سرقت خودرو کرده بود در آخرین سرقت او را با پلیس تنها گذاشت و فرار کرد.

زمین به ما امانت داده شده است پس باید امانت دار خوبی برای نسل های آینده در حفظ از محیط زیست باشیم.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ 3 بزرگراهی را که بیشترین سهم تصادفات عابران پیاده در تهران را به خود اختصاص داده‌اند، نام برد.

توافقنامه سازمان تاکسیرانی تهران و یک شرکت خودروسازی برای جایگزینی 2 هزار دستگاه خودروی برقی با تاکسی‌های فرسوده شهر تهران امضا شد.

با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور، معضل چندین ساله بازنشستگان کشوری در خصوص تأخیر در برقراری مستمری رفع شد.

مرد زندانی که از 12 سال قبل به جرم قتل زن همسایه به قصاص محکوم شده و به خاطر پیگیری نشدن پرونده‌اش از سوی اولیای دم همچنان بلاتکلیف در زندان است طی نامه‌ای از قضات دادگاه کیفری یک استان تهران درخواست کرد تا به وضعیتش رسیدگی شود.

فرماندهی انتظامی کشور در پیامی سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گفت.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی توسط سازمان هواشناسی خبر داد.

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: نام پدر از روی کارت‌های هوشمند ملی حذف نمی‌شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران در بازدید از پروژه‌های حمل و نقلی منطقه یک شهرداری تهران از پیشرفت قابل توجه این منطقه در اجرای پروژه‌های ترافیکی خبر داد.

اداره کل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری در اطلاعیه‌ای درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان این صندوق توضیح داد.

با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور، معضل چندین ساله بازنشستگان کشوری در خصوص تأخیر در برقراری مستمری رفع شد.

شهردار منطقه 15 در آیین زنگ تحرک و ورزش که در بوستان خلیج فارس برگزار شد، از احداث 2 مجموعه ورزشی در محلات هاشم آباد و کیانشهر خبر داد.

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران از دستگیری اراذل و اوباشی که اقدام به قدرت‌نمایی و عربده‌کشی در شرق تهران کرده بودند، خبر داد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گفت: سال گذشته 1.5 میلیون مددجو از پرداخت هزینه قبوض آب، برق و گاز معاف شدند.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در راستای حفاظت از یوزپلنگ ایرانی با همکاری بخش خصوصی، 500 هزار هکتار به زیستگاه این گونه در خطر انقراض در اطراف منطقه توران در سمنان اضافه شده است.