پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

جمعیت هلال‌احمر در قالب فراخوانی، از امدادگران عضو این جمعیت خواست تا خاطرات امدادی خود را به دبیرخانه طرح «ثبت خاطرات امدادی» ارسال کنند.

سرهنگ موسوی از دستگیری جاعل مدارک هویتی و چک پول توسط عوامل یگان حفاظت سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران در ترمینال جنوب خبر داد.

سرپرست ستاد معاینه فنی تهران از تخفیف 20 درصدی عوارض تردد به خودرو‌های دارای معاینه فنی برتر در محدوده‌های ترافیکی شهر تهران در سال 1403 خبر داد.

معاون بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر، از تهیه و ساخت پروتز‌های زیبایی شامل چشم مصنوعی، بینی، گوش و انگشتان دست در هلال احمر خبر داد.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه در نامه‌ای به دادستان کل کشور خواستار پیگیری جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به اماکن دیپلماتیک و شهادت مستشاران نظامی ایران شد.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به تفاهم‌نامه وزارت نیرو و سازمان ثبت، گفت: از ساخت و ساز غیرمجاز در حریم رودخانه‌ها جلوگیری می‌شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر گفت: از مدیرعامل سازمان بوستان‌ها درخواست می‌کنیم که تیمی را موظف کنند که نظارت کافی بر مقوله جابه‌جایی درخت داشته باشد.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از بازدید سه میلیون نفر از اماکن دیدنی تهران در ایام نوروز خبر داد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: بیش از400 دفتر مشاور املاک در استان تهران موفق به اخذ پروانه تخصصی مشاوران املاک شدند.

چمران گفت: مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند طرح جدید این سازمان برای ساماندهی زباله‌گرد‌ها و جمع‌آوری پسماند در تهران را در جلسه امروز شورا تشریح خواهند کرد.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: جرایم راهنمایی و رانندگی تا 5 برابر افزایش خواهد یافت چراکه پیشنهاد آن داده شده است و به محض ابلاغ اجرایی می‌شود.

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه‌های شهید لشکری، شهید همت، شهید نواب، شهید زین‌الدین، شهید حکیم، شهید بابایی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دارای بیشترین حجم تردد هستند.

شاخص کیفیت هوا بر روی عدد 70 قرار گرفته است و کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد.

پسر جوان که در جریان بازی والیبال و بعد از برخورد توپ به صورتش همراه با سه همبازی دیگرش مرتکب قتل شده بود، در دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستاد.

استاندار تهران از اتخاذ تدابیر لازم و هماهنگی‌های ضروری جهت برگزاری نماز عید‌فطر در پایتخت خبر داد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از افتتاح 4560 واحد نهضت ملی مسکن با حضور رئیس جمهور در شهر جدید پرند خبر داد و گفت: تاکنون افزایش قیمت نداشته ایم.