پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

میزان انرژی برق تحویلی به صنایع فولادی در بازه مدیریت مصرف سال جاری نسبت به سال 1400 به میزان 24.73 درصد افزایش یافت.

وزیر راه و شهرسازی کاهش قیمت تمام شده در ساخت مسکن را ضرورتی غیرقابل انکار دانست.

بر اساس آمار بانک مرکزی متوسط قیمت مسکن شهر تهران در شهریورماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته 3.3 درصد کاهش یافته است.

مدیر شرکت آبفای تهران گفت: در ابتدای سال آبی جدید با کسری 50 میلیون مترمکعبی آب در سامانه‌های شرقی تهران مواجهیم که نیازمند مدیریت هوشمندانه است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 20 سنت معادل 0.21 درصد کاهش به 95 دلار و 18 سنت رسید.

مدیرعامل سایپا با اشاره به برنامه‌ریزی برای عرضه خودرو با بالاترین کیفیت، درباره تولیدات جدید سایپا و تولید انبوه آن‌ها در سال آینده توضیح داد.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.01 درصد افزایش به 1864 دلار و 98 سنت رسید.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی گفت: خرید 235 دستگاه واگن در راستای توسعه حمل‌و‌نقل ریلی صورت گرفته و مذاکره جهت عقد قرارداد 800 دستگاه واگن دیگر در حال انجام است.

با توجه به تاکید وزیر راه‌وشهرسازی مبنی بر همکاری بیشتر بانک‌ها برای تسهیلات ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن تا به امروز 51 هزار همت پرداخت شده است.

براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، در استان‌های شمال و شمال غربی کشور بارش‌های پراکنده و خفیف رخ خواهد داد.

دست‌اندرکاران بخش کشاورزی می‌گویند که با گذشت 7 روز از آغاز سال زراعی جدید، نرخ خرید تضمینی گندم اعلام رسمی نشده است که بی توجهی به اجرای این قانون مشکلات متعددی را به همراه دارد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ممنوعیت فروش بلیت چارتری هواپیما همچنان ادامه دارد و لغو نشده است.

بعد از چالش‌هایی که صنعت برق در تابستان امسال با موفقیت پشت‌سر گذاشت، شرایط ذخیره سوخت نیروگاه‌ها نشان می‌دهد وضعیت بهتری برای عبور از پیک دوم سال مهیا شده است.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت از تغییر روش فروش خودرو و حذف سامانه یکپارچه تخصیص خودرو خبر داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بانک‌ها تا به امروز 171 همت تسهیلات ساخت برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند و 34هزار و 695 هکتار اراضی هم تامین شده است.

معاون برنامه‌ریزی مگاموتور گفت: عبور از رکورد تولید روزانه 2 هزار و 23 دستگاه موتور خودرو در کشور محقق شده است.