پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اقتصادی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سخنگوی چک بانک مرکزی گفت: تا نیمه شهریور امسال حدود 108 هزار فقره چک الکترونیک در کشور صادر شده که از این تعداد 95 هزار فقره از آن نقد شده است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: در حال حاضر تردد در تمامی محورهای شمالی کشور روان است

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: برای میوه شب عید امسال از شهریور دست به کار شده‌ایم و به استان‌ها اعلام شده است؛ یعنی چند ماه زودتر از سال قبل، امسال تمرکز خرید از باغ‌دار‌ها انجام خواهد شد و هدف از این کار سودرسانی بیشتر به کشاورزان است.

داده‌های انجمن خودروسازان اروپا (ACEA) در روز چهارشنبه نشان داد که بیش از یک پنجم خودروی جدید فروخته شده در اتحادیه اروپا در ماه آگوست، کاملاً الکتریکی بود، زیرا فروش مدل‌های بدون آلایندگی بیش از دو برابر شده است.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ایمنی بدنه قایق‌های صیادی تحت نظارت مستقیم و جدی سازمان بنادر و موسسات رده‌بندی انجام می‌گیرد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، حمل‌ونقل ترکیبی یا چندوجهی را به عنوان بستر لازم برای توسعه اقتصادی کشور مطرح کرد.

دبیر انجمن انبوه‌سازان مسکن استان تهران گفت: برای پیشرفت سریعتر پروژه‌های نهضت ملی مسکن علاوه بر پیشنهاد همکاری مالی، پرداخت وام ساخت نیز ضروری است.

کارشناس هواشناسی گفت: از امروز تا ابتدای هفته آینده در نوار شمالی کشور شاهد بارش پراکنده باران خواهیم بود.

بسیاری از کارشناسان بخش کشاورزی بر این باورند که با توسعه طرح جهش تولید در دیمزارها بواسطه افزایش عملکرد در واحد سطح و ارتقای امنیت غذایی از واردات محصولات اساسی بی‌نیاز می‌شویم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به زودی شاهد بهره‌برداری از 14 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید پرند و پردیس خواهیم بود.

در این هفته کاری شاخص کل بورس با کاهش 0.26 درصدی در ارتفاع 2 میلیون و 121 هزار واحدی ایستاد.

در نشست مشترک مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت با اعضای انجمن صنعت موتورسیکلت اعلام شد که تا پایان سال تولید موتور سیکلت در کشور به بیش از 600 هزار دستگاه می‌رسد.

مدیر حقوقی سازمان حمایت در واکنش به اظهارات رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص تعلل در صدور حکم نهایی برای محکومیت یک شرکت خودروساز توضیحاتی ارائه داد.

وزیر نفت گفت: گروه نفت کشور با کسب 16/4 درصد رشد اقتصادی، رتبه نخست را در میان بخش‌های مختلف اقتصاد کشور به دست آورد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: به دنبال برقراری صلح و آتش بس، پروازهای بین ایران و دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان از سر گرفته شد.

خاندوزی با بیان اینکه مردمی‌سازی اقتصاد یکی از عناصر مهم در الگوی حکمرانی انقلاب است، گفت: باید از ظرفیت‌های مردم در اتخاذ تصمیم و اجرایی کردن سیاست‌ها استفاده کنیم.