جمعه 19 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

کتاب «مرا بپذیر» روایتگر مبارزه و نبرد‌های تن به تن حاج قاسم سلیمانی با نیرو‌های بعثی، اشرار مسلح سیستان و بلوچستان، طالبان و بخصوص داعش است.

شبکه جام جم به مناسبت روز مادر برای مخاطبان خود فراخوان داد.

مجید شهریاری بازیگر کشورمان از حضورش در دو سریال با نام‌های «چرخ گردون» کاری از جواد مزدآبادی و «صبح‌بخیر» رئیس کاری از مهدی مظلومی خبر داد.

بابایی گفت: سعی کرده ایم با نوآوری‌هایی که در جشنواره مد و لباس فجر انجام داده‌ایم درصدی از مشکلات علاقه مندی به پوشاک غربی در کشور را اصلاح کنیم.

روز‌های پایانی تدوین فصل دوم سریال تاریخی و معمایی «رحیل» در حال انجام است.

مجری برنامه «صبح بخیر ایران» گفت: دیگر نیازی نیست در کشور‌هایی مانند آلمان و فرانسه حقانیت مردم فلسطین را ثابت کنید؛ چراکه حقانیت آنان ثابت شده است.

در این 10 ماهی که از سال گذشت، فروش کلی سینما به بیش از 884 میلیون تومان رسیده و فاصله چندانی با 900 میلیارد تومان ندارد.

وزیر فرهنگ گفت: در وزارت فرهنگ بنای خود را در سه حوزه مهم هدفگذاری کرده و نگاه‌مان با فناوری نوین در حوزه فرهنگی و هنری درهم آمیخته است.

دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان، فراخوان ارسال اثر برای فهرست دوسالانه کتاب برای کودکان با نیاز‌های ویژه 2025 را منتشر کرد.

جلال آل احمد در کتاب «سفر به ولایت عزرائیل» تشکیل اسرائیل را حاکی از سرمایه‌گذاری غرب پس از جنگ جهانی دوم دانست.

باراک اوباما 3 فیلمی را که در کمپانی او و همسرش تولید شده است به عنوان بهترین فیلم‌های سال 2023 معرفی کرد.

تعدادی از بازیگران و رئیس سازمان سینمایی به عیادت کیانوش عیاری کارگردان در بیمارستان رفتند.

«به روایت سیدرضی» به کارگردانی مصطفی شوقی محصول سازمان اوج برای اولین‌بار از تلویزیون پخش می‌شود.

رویداد موسیقایی «همراه با خاطره‌ها» به رهبری استاد مجید انتظامی تا 18 دی در تالار وحدت به روی صحنه می‌رود.

مراسم گرامیداشت شهید آشوری جانی بت اوشانا صبح امروز با حضور وزیر فرهنگ برگزار شد.

فصل دوم مجموعه «مستوران»، روایتگر داستانی از ادبیات کهن ایران، در 38 قسمت هر شب ساعت 22 از شبکه یک سیما پخش می‌شود.