جمعه 17 مرداد 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

خبرنگاران از پشت صحنه ضبط مناظره انتخاباتی بازدید کردند.

اداره کل هنر‌های نمایشی آمار فروش مجموعه تئاترشهر، تماشاخانه سنگلج و تالار هنر را تا تاریخ جمعه 4 اسفندماه اعلام کرد.

اسماعیلی گفت: جهان اسلام عزادار مسئله فلسطین است و صحنه‌های تاسف برانگیزی را در غزه شاهد هستیم و رژیم صهیونیستی باید عملا تاوان جنایت‌هایش را پس دهد.

معاون فرهنگی وزارت ارشاد ضمن دعوت از ناشران و مسئولان فرهنگی تاجیکستان برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران، لغو روادید را نقطه عطف روابط دو کشور خواند.

مجموعه نمایشی جدید و چینی کیش و مات از امشب حوالی ساعت 23 روی آنتن می‌رود و روز بعد ساعت 10:40 و 19 بازپخش می‌شود.

همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان و سالروز میلاد امام زمان (عج) هیأت‌های مذهبی، مساجد و اماکن متبرکه مجالس جشن و شادی برگزار می‌کنند.

مجموعه اپیزودیک «قصه‌های صندوق» با محوریت موضوع انتخابات از امشب 5 اسفند حوالی ساعت 23:15 از قاب شبکه دو سیما پخش می‌شود.

همزمان با نیمه شعبان رسانه ملی تدارک ویژه‌ای دارد و برنامه‌هایی با عنوان «به عشق مهدی از حضور تا ظهور» در دستور کار است.

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی اعیاد شعبانیه به تشریح برنامه‌های نیمه شعبان در سراسر کشور با هماهنگی دستگاه‌ها پرداخت.

شب گذشته مخاطبان شاهد برگزاری آیین زیبا و جذاب کف‌زنی شرکت کنندگان بلوچستانی بودند.

مونسی گفت: اشتراکات تفکرات ایرانی و هندی و پارچه‌های اصیل ایرانی در تفکرات طراحان و اجرای آثارشان در هفته مد و لباس ایران در هند مشخص است.

مدیر رادیو جوان گفت: باشگاه رادیویی نوجوان، باشگاه طنزپردازان جوان و باشگاه پادکسترهای جوان پنجره‌ای برای ورود استعدادهای جوان به عرصه رادیوست.

سینما‌ی ایران در هفته آخر بهمن ماه میزبان 47 هزار مخاطب شد و فروش خوبی را تجربه کرد.

قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی و گردشگری گفت: امیدواریم بتوانیم «اتحادیه کشور‌های فارسی زبان» را تشکیل دهیم.

در آستانه نیمه شعبان از دیوارنگاره میدان انقلاب تهران با عنوان «فرمانده مهدی» رونمایی شد.

سریال «خارج از فهرست‌ها» در گونه خانوادگی، علمی و تخیلی و هیجانی محصول استرالیا در سال 2019 قرار است از شبکه امید سیما پخش شود.