یک‌شنبه 21 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فصل دوم سریال تاریخی رحیل که فصل اول آن در بیست قسمت تابستان سال جاری روی آنتن رفت و در ایام فاطمیه پخش خواهد شد.

قنبری گفت: متخصصین کاربلد را باید در کارگاه‌های تخصصی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان نوجوانان دعوت کنیم تا مبانی سینمای کودک را به گروه‌های جدید فیلمسازی آموزش دهند.

نغمه مستشار نظامی گفت: دفاع مقدس اقیانوس عظیمی است که برای اهالی ادب و هنر جذابیت ویژه و ظرفیت‌های فراوان دارد.

جشنواره فیلم فرانسوی آمریکا که تاریخ برگزاری آن با بحبوحه اعتصاب‌ها مصادف شده، اکتبر برگزار نمی‌شود.

اسماعیلی گفت: امروز رزمندگان دفاع مقدس با قوت بیشتری در صحنه جهاد فرهنگی حضور دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی گفت: بیش از 80 درصد مردم در گروه‌های خانوادگی عضو هستند.

کرسی ترویجی «زیبایی‌شناسی بومی رنگ در خود تزئینی سنتی ترکمن؛ مورد مطالعه قوم تکه روستای دویدوخ» به همت پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری برگزار شد.

قائم مقام شبکه مستند سیما گفت: از آنجایی که در هفته دفاع مقدس هستیم، مستند‌های جشنواره تلویزیونی مستند در ابتدای جدول پخش قرار گرفتند.

دبیر نمایشگاه ایران‌نوشت گفت: 40 هزار خانواده از نمایشگاه امسال بازدید کردند و با توجه به استقبال خوب مخاطبان این رویداد تا هفتم مهر تمدید شد.

قسمت اول پشت صحنه سریال «بازپرس» امشب اول مهر روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

یک سخنران مذهبی به علم فراوان امام حسن عسکری (ع) تأکید کرد تا جایی که حضرت (ع) از نیت یک پدر و پسری که به محضرشان رفته بودند اطلاع داشتند.

محمد خزاعی به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس نوشت: هیچ لنز و دوربینی گنجایش تصویر پرفروغ شهدا را ندارد.

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی از افتتاح چهار پردیس سینمایی در تهران و بهره‌برداری از ده‌ها سالن در شهر‌های دیگر خبر داد.

شبکه یک در سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج)، ویژه برنامه‌هایی را تدارک دیده است.

اعضای انجمن صنفی سراسری نمایشگران عروسکی و اعضای دبیرخانه جشنواره ملی «نمایش عروسکی مصرف بهینه برق» در شرکت توانیر جلسه هم اندیشی برگزار کردند.

یک کارگردان سینما گفت: این نیاز احساس می‌شود که باید در قالب برنامه‌هایی مثل جشن مهر سینما، توجه ویژه‌ای به سینماگران شهرستانی داشته باشیم.