پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

دانشمندان یکی از اولین جوامع سنتی اروپا را کشف کردند که قدمت آن به 8 هزار سال قبل می‌رسد.

«جاسوس دو جانبه»، «صور» و «الهام» عناوین سریال‌های جدیدی هستند که از رادیو نمایش پخش می‌شوند.

«کاپرا کجاست؟» مستندی به کارگردانی مهدی انصاری که تلاش دارد نقدی پیرامون سیاه‌نمایی در سینما داشته باشد.

یک نویسنده گفت: بازار در بسیج توده‌ای انقلاب و عضوگیری تأثیرگذار بود و مهم‌ترین شکل آن هیأت‌های موتلفه بود.

مشاور امور ایثارگران وزارت فرهنگ گفت: عزت و سربلندی ایران اسلامی و همه داشته‌های ما و نظام مقدس جمهوری اسلامی مدیون رشادت‌های شهدا است.

تعاملات فرهنگی ایران و ارمنستان از دیرباز تا کنون قرار است روز سه‌شنبه 24 مرداد در نشست هفتگی شهر کتاب بررسی شود.

در این گزارش به معرفی پرمخاطب‌ترین فیلم‌های سینمای ایران پرداخته‌ایم.

دبیر اجرایی سی‌امین جشنواره هنرهای تجسمی به منظور بازدید از امکانات و ظرفیت‌های هنری استان کردستان به این استان سفر کرد.

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های تالار هنر روز گذشته با حضور هنرمندان فعال تئاتر کودک و نوجوان برگزار شد.

شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش در بیانیه‌ای تاکید کرد با انتشار بدون مجوز تیزر تبلیغاتی نمایش «خانوم» در فضای مجازی برخورد قانونی خواهد شد.

همزمان با ایام سوگواری اباعبدالله‌الحسین (ع) و ماه محرم الحرام به معرفی نمایشگاه‌هایی که آثار عاشورایی را به نمایش گذاشته‌اند پرداخته‌ایم.

رئیس رسانه ملی گفت: تلاش سازمان صداوسیما بر این است که کار با همان نظم و نسق پیش بینی شده و طبق برنامه پیش برود.

دبیر سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با تأکید بر توجه کامل به محورهای هشت گانه ابلاغی رییس سازمان سینمایی در برنامه‌ریزی‌های جشنواره، مدیران این رویداد سینمایی را معرفی کرد.

کورش صفوی زبان شناس و مترجم و استاد دانشگاه علامه طباطبایی دار فانی را وداع گفت.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در سالی که موارد متعدد اهانت به قرآن کریم در دنیا ثبت شده فعالیت قرآنی در اربعین باید نمود ویژه داشته باشد.

دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی نمایشگاه «همچنان جاری» با عنوان «نقاشی قهوه‌خانه‌ای در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.