یک‌شنبه 5 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی با انتشار پیامی در واکنش به فوت خسرو امیر صادقی نوشت: امیر صادقی از هنرمندان خوشنام و متواضع سینمای ایران بود.

فیلم خارجی «کجا می‌روی آیدا؟» سوژه این هفته میز نقد سینمای جهان برنامه «نقد سینما» بود.

رویداد حجاب و عفاف یُمنا پس از 3 روز برگزاری در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و استقبال پرشور شهروندان تهرانی به کار خود پایان داد.

محرم امسال نیز همانند سال‌های گذشته شبکه یک سیما با ویژه برنامه‌های متناسب با حال وهوای عزاداری سالار شهیدان مهمان مخاطبان می‌شود.

رئیس رسانه ملی با حضور در استودیوی نوین و واقعیت مجازی مستقر در ساختمان سیما از روند تولید محتوا برای فیلم و سریال در فضای واقعیت مجازی مطلع شد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: رهبر انقلاب می‌فرمایند اگر نفوذ فرهنگی صورت گرفته، باید دست نفوذی قطع شود و راه نفوذ بسته شود.

سریال «همه گیری» به کارگردانی محمد صادق بکتاشیان و تهیه کنندگی سعید کمانی از فردا یکشنبه 25 تیرماه از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

ویژه برنامه «از سرگذشت» با اجرای علی‌اکبر قلیچ از اول محرم روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

رسانه ملی برنامه‌های ویژه‌ای را د‌ر سبک‌های مختلف به فراخور مخاطبان هر شبکه در تلویزیون و رادیو برای تدارک دیده است.

یک هنرمند پیشکسوت گفت: برگزاری جشنواره عامل بقای موسیقی اقوام است و باعث می‌شود تا موسیقی اصیل ایرانی برای مخاطبان به یادماندنی‌تر شود.

فیلم سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی از 28 تیرماه در سینما‌های منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود.

نوزدهمین جشن مدیران تولید سینما به دبیری علی قائم مقامی پس از سه سال وقفه به علت همه گیری کرونا برگزار شد.

یک کارگردان گفت: «چشمان بیدار» ادای احترام به مقام شامخ شهدای رسانه در دوران جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم است.

چهار قسمت از سریال اپیزودیک «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» از امشب (شنبه 24 تیر) تا سه‌شنبه 27 تیر جایگزین سریال «تزویر» می‌شود.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ گفت: تدارک جایزه بین‌المللی ادبیات کودک حق نویسندگان ایرانی است و امسال اولین دوره این جایزه را برگزار می‌کنیم.

خسرو امیرصادقی، بازیگر و تهیه کننده سینما و تلویزیون در سن 65 سالگی درگذشت.