دوشنبه 24 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مراسم تشییع مرتضی پورصمدی، فیلمبردار زبردست سینما و تلویزیون ایران، امروز با حضور هنرمندان در حیاط خانه سینمای شماره 2 برگزار شد.

در این مطلب، برخی از مداحی‌های اربعین با نوای حاج میثم مطیعی قابل دریافت است.

به مناسبت ایام اربعین حسینی نمایشگاه هنری «روز سرخ» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.

ویژه برنامه‌های مختلفی باتوجه به نزدیک شدن اربعین حسینی، برای پخش از رادیو تدارک دیده شده است.

شبکه پنج سیما در ایام اربعین حسینی (ع) مستند‌های مختلفی را برای پخش از این شبکه در نظر گرفته که از سه‌شنبه 14 تا جمعه 17 شهریور روانه آنتن می‌کند.

انیمیشن «دشت پرماجرا» مجموعه‌ای از گروه نوجوان مرکز پویانمایی صباست که این روز‌ها مراحل پایانی فصل اول را سپری می‌کند.

پویانمایی «جزیره شکل ها» در گونه انیمیشن، ماجراجویی و کمدی محصول آمریکا در سال 2023 بوده و قرار است از شبکه کودک سیما پخش شود.

نمایشگاهی از آثار منتخب موزه ارمیتاژ در تهران مشابه تجربه موفق نمایشگاه لوور برگزار خواهد شد.

دسته عزاداری اربعین حسینی زائران ایرانی 13 شهریورماه در کربلای معلی از ساعت 24 به وقت عراق برپا می‌شود.

رئیس سازمان اوقاف گفت: برای خدمت رسانی به زائران اباعبدالله (ع) هرسال منابع بیشتر را سوق دهیم تا زوار بتوانند از امکانات بهتر بهره مند شوند.

سالاری با بیان اینکه اگر دنبال انتقام‌گیری بودیم که این همه آدم اجرا نداشتند، گفت: یراحی خودش به سمتی رفت که از یک جایی به بعد نخواست تعامل کند.

نماهنگ «ماه» با صدای حسام‌الدین سراج ویژه اربعین ساخته شده که در قالب برنامه تلویزیونی «ماه» شبکه نسیم پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

آلبوم «مناقب خوانی در ایران» با پژوهش هوشنگ جاوید از مدرسان و محققان موسیقی آیینی کشورمان توسط مرکز موسیقی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی منتشر شد.

معاون نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، از تغییر تعرفه نرخ گاز برای تاسیسات گردشکری به یک چهارم بخش صنعت خبر داد.

سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر 23 تا 28 بهمن ماه سال جاری در بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار می‌شود.

رسانه ملی برای پوشش مراسم اربعین بیش از 100 برنامه محتوایی تولید کرده، که از 165 شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، استانی و برون‌مرزی پخش می‌شود.