سه‌شنبه 25 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

فرهنگی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرکل توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی گفت: برای ارمنستان تور‌های تجاری را پیشنهاد می‌دهیم همچنین تور‌های ترکیبی برای گردشگران چینی داریم.

با اتمام فعالیت یک ماهه رادیو محرم که با شعار «حسینیه‌ای به وسعت دل‌ها» روی موج 95.5 مگاهرتز بود، رادیو اربعین روز پنج شنبه ساعت 18:00 روی همین موج آغاز به کار می‌کند.

حسن بزرا کارگردان «تنهاتر از مسیح» گفت: امسال یک فصلی را به نمایش تنهاتر از مسیح اضافه کردیم به نام «راه سرخ» یعنی تنهاتر از مسیح در ادامه راهی است که از غدیر شروع می‌شود.

وزیر فرهنگ گفت: این عملیات تروریستی بار دگر نشان داد که تا جمهوری اسلامی در خط مقدم دفاع از مستضعفان و مبارزه با استکبار و تروریسم جهانی قرار دارد.

وزیر فرهنگ در حکمی فرزاد هوشیار را به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران منصوب کرد.

یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: دشمنان می‌خواهند با تخریب حرم حضرت زینب (ع) اسلام مسلمین را در منطقه از بین ببرند. خب بدبخت‌ها از جای بدی شروع کردید!

فیلم سینمایی «ماجراجویی‌های چوک و ایگور» با گویندگی 18 نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

شبکه پنج سیما امشب دوشنبه 23 مرداد مستند حیات وحش «تنهاترین نهنگ» را ساعت 22 روی آنتن می‌برد.

اداره‌کل هنرهای نمایشی، هنرمندان و روسای انجمن‌های نمایش سراسر کشور در محکومیت حمله به حرم شاهچراغ، بیانیه‌ای مشترک را منتشر کردند.

نشست هم‌اندیشی اعضای شورای سیاستگذاری و استادان کارگاه‌های سی‌امین جشنواره هنر‌های تجسمی جوانان ایران، در موزه هنر‌های معاصر تهران برگزار شد.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خصوص حادثه تروریستی شاهچراغ بیانیه‌ای صادر کرد.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی حمله تروریستی به حرم مطهر شاه چراغ (ع) و زخمی نمودن زائران این ملجأ شریف، را محکوم کرد.

رئیس جشنواره فیلم کوتاه عاشورایی «تصویر دهم» گفت: کارمان را با این نیت شروع کردیم که در حوزه نگاه به ساحت مقدس آقا حسین (ع) جریان سازی کنیم.

وزیر فرهنگ گفت: ریل‌گذاری سند ملی موسیقی باید در حوزه تفکر و تمدن انقلابی اسلامی صورت گیرد و در این فرآیند همه جوانب موسیقی اصیل لحاظ شود.

فراخوان دومین جشنواره سراسری هنرجویان آموزشگاه‌های آزاد سینمایی کشور با عنوان «راه سیمرغ» منتشر شد.

مینی سریال «شاهد شماره سه» در گونه جنایی، درام و هیجانی محصول انگلیس در سال 2022 تولید و از شبکه سه سیما پخش می‌شود.