دوشنبه 14 مهر 1404

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

اجتماعی وب‌گاه خبر آنلاین

فردی که پس از جلب اعتماد دوستش، از خانه اش 5 میلیارد تومان طلا به سرقت برده بود، قبل از فروش طلاها توسط پلیس دستگیر شد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع یک حادثه دلخراش تصادف در بامداد امروز در بزرگراه شهید بابایی خبر داد که در پی آن، دو نفر جان خود را از دست دادند.

ادارات برخی استان‌ها اولین روز ماه مرداد تعطیل شدند.

وقوع سه زمینلرزه با بزرگای 4.8 تا 5.3 در فاصله 24 تا 29 تیر 1404 در منطقه قرن آباد در استان گلستان و نزدیکی این پهنه به حدفاصل بین شهر های مهم گرگان و شاهرود - که فاصله هوایی شان حدود 60 کیلومتر است - موجب پرسش هایی در مورد احتمال وقوع یک زمینلرزه بزرگ بعدی در همین ناحیه شده است.

تا چند سال پیش، کسانی که دنبال فال و فالگیر و دعانویس بودند، باید مثلاً تا آن طرف شهر یا حتی یک شهرستان دیگر می‌رفتند، اما این روزها آدرس خانه‌هایشان همین بغل گوشمان است، فضای مجازی، اینستاگرام.

در فرهنگ آپارتمان‌نشینی، مجموعه‌ای از قوانین نوشته و نانوشته حاکم است که رعایت آنها توسط تمامی ساکنان الزامی است.

رانت آبی در ایران دیگر تنها یک پدیده اقتصادی یا اقلیمی نیست؛ بلکه بخشی از ساختار قدرت است. از قنات‌های اشرافی دوران ساسانی تا انتقال آب با لوله‌های فولادی در قرن بیست‌ویکم، همواره گروهی اندک، سهمی بسیار داشته‌اند. پیش از آن‌که سرزمین خشک‌تر شود، باید مسیرهای فساد و انحصار را شفاف کرد. باید بپرسیم: آب از کجا می‌آید، به کجا می‌رود، و چرا همیشه عده‌ای خاص از آن بیشتر می‌برند؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌غربی گفت: در بخش شمالی دریاچه ارومیه فقط لایه‌ای به ضخامت 4 یا 5 سانتی‌متر آب وجود دارد که در واقع می‌توان گفت دیگر آبی وجود ندارد و با روند تبخیر فعلی، طی 5 - 6 روز آینده، بخش شمالی دریاچه ممکن است به‌طور کامل خشک شود و این برای نخستین‌بار خواهد بود.

رئیس اورژانس فارس آخرین وضعیت درمانی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد - کوار که در روز شنبه 28 تیر رخ داد، را تشریح کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان از وقوع آتش‌سوزی در منطقه جنگلی ابر در شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: وزش شدید باد در منطقه کنترل حریق را با دشواری همراه کرده است.

جزئیات برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403 و دوره تابستان 1404 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

از امروز با افزایش دمای هوا و شدت تابش نور خورشید، پیش‌بینی شده است، میزان تابش اشعه UV در استان تهران افزایش پیدا خواهد کرد.

ادارات برخی استان‌ها اولین روز ماه مرداد تعطیل شدند.

سرکلانتری سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 سارق زورگیر خبر داد که در اطراف یک خوابگاه دانشجویی در حال پرسه‌زنی بودند.

روابط عمومی استانداری هرمزگان اعلام کرد: باتوجه به گرمای بی‌سابقه و لزوم مدیریت مصرف انرژی به پیشنهاد کمیته انرژی این استان و موافقت استاندار ادارات و دستگاه‌های دولتی استان روز چهارشنبه (اول مردادماه) تعطیل شد.

معاون آموزش همگانی سازمان اورژانس نسبت به خطر جدی گرمازدگی هشدار داد و بر لزوم رعایت نکات پیشگیرانه توسط عموم مردم به‌ویژه گروه‌های در معرض خطر تأکید کرد.