شنبه 22 شهریور 1404

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سیاسی وب‌گاه خبر آنلاین

سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دقایقی پس از تجاوز مستقیم آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، این پایگاه هدف موشک‌های سنگین قرار گرفت و خسارت‌های سنگینی به زیرساخت‌های آن وارد شد.

کارشناس ارشد مسائل بین‌الملل، جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت شروع کننده جنگی نبوده و جنگجو هم نیست و در هر گونه دیپلماسی که با مذاکره باشد یا نباشد، باید دست پر وارد شویم.

مشاور فرمانده سپاه می گوید به همان علت که همه توان موشکی را به میدان نیاوردیم، از نیروی قدس یا نیروی دریایی هم استفاده نکردیم.

کرباسچی گفت: وقتی در جامعه بحث‌های فساد و رانت‌خواری از دولت احمدی‌نژاد به بعد رایج‌تر شد، مخالفت احمد توکلی با این مباحث هم در همین راستا بود.

چه شد که علی لاریجانی - رییس مجلس تصویب کننده برجام - به هیئت میثم مطیعی - مداح ویژه آنتی برجام - رفت و روی منبری که مطیعی علیه مذاکره مداحی می‌کرد، از «مذاکره به عنوان تاکتیک یا راهبرد» سخن گفت.

معاونت حقوق ریاست جمهوری می گوید متن کنونی لایحه مقابله با محتوای خلاف واقع در فضای مجازی با تعدیل و اصلاحات در دولت تصویب شد.

طائب با بیان اینکه ناخدای موشکی جمهوری اسلامی شهید طهرانی مقدم بود اما تنها نبود، گفت: یک تیم شهید طهرانی‌مقدم را همراهی می‌کرد در حالی که در هیچ یک از دانشگاه‌های خارجی تحصیل نکرده بود و تیم این شهید والامقام نیز از جمله دانشمندان محسوب می‌شوند.

مراسم چهلم شهادت سردار محمد باقری پنجشنبه دوم مردادماه 1404 در مسجد حضرت امیر (ع) برگزار شد.

یک فعال سیاسی اصولگرا نوشت: در بین افرادی که به مصاحبه عراقچی با فاکس نیوز ایراد می گیرند حتی یک آدم درست حسابی که حرف به دردخور بزند وجود ندارد.

خبرگزاری دانشجو عکسی از برادر شهید حاجی زاده را منتشر کرده که نشان دهنده شباهت بسیار زیاد این دو برادر است.

به‌مناسبت چهلمین روز شهادت سپهبد محمد باقری، همسر و دختر ایشان، وزیر خارجه با خانواده رئیس پیشین ستاد کل نیروهای مسلح دیدار و گفت‌وگو کرد.

یک نماینده مجلس گفت: در جامعه ما میلیون‌ها نفر با همان روحیه یمنی زندگی می‌کنند؛ اما ما یک جامعه 80 تا 90 میلیونی هستیم و باید اکثریت مردم به آن سطح از روحیه و اراده برسند.

برادر سردار میثم معظمی گودرزی می گوید برادر شهیدش پس از آنکه از کما خارج شد و هوشیاری نسبی به دست آورد نگران سلامتی رهبر انقلاب بود.

معاون اول دولت رئیسی می گوید که دشمن می خواهد به شکل تبلیغاتی ابهت شکسته خورده اش را جبران کند.

خبرگزاری تسنیم تصاویری از سفر رهبر انقلاب به اردبیل در تاریخ سوم مرداد سال 1379 منتشر کرده است.

جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه ثارالله (ع) گفت: شهید باقری همیشه در کنار رهبر معظم انقلاب بود و تصور می‌کنم که رهبری یکی از یاران و بازوهای خود را از دست داده‌اند.