سیاسی وبگاه خبر آنلاین
سیاسی وبگاه خبر آنلاین
عباس تبریزیان که توسط طرفدارانش پدر طب اسلامی خوانده می شود با انتشار مطلبی در کانال تلگرامش، نگرانی خود را نسبت به نابودی طب اسلامی با انتخاب فردی که پزشک باشد (اشاره ی ضمنی به دکتر مسعود پزشکیان) بیان کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: گروهی با نام دور زدن تحریم میگویند جاده را باز نکنیم ما جاده فرعی ساختیم و روزانه یک میلیون و 300 هزار بشکه نفت را میبرند. ما پرسیدیم به چه قیمتی میفروشید؟ 15 تا 30 دلار در هر بشکه و میانگین 20 دلار در هر بشکه تخفیف میدهند.
تئوریسین سیاسی اصلاحات خطاب به جلیلی نوشت: شما حجاب را عمق راهبردی جمهوری اسلامی خواندید حال آنکه قبلاً حضور نیابتی ایران در منطقه را عمق راهبردی میدانستید. چه اتفاقی رخ داده که از سوریه و داعش گذر کرده و خیابانهای وطن و مقابله با زنان و دختران ایرانی را عمق راهبردی جدید معرفی کردهاید؟
تاکنون شورای امنیت سازمان ملل متحد، علیه کشورهای متعددی قطعنامه های تحریمی صادر کرده است. منشور سازمان ملل متحد، فصلی دارد که به آنچه صلح جهانی را به خطر می اندازد اشاره می کند. این فصل که هفتمین فصل منشور است، به شورای امنیت اجازه می دهد هر گاه کشوری صلح و امنیت را به خطر بیندازد، تحریم هایی را علیه آن وضع کند و حتی در نهایت با تشکیل نیروی چند ملیتی به آن کشور حمله نظامی کند.
تصویری از سعید جلیلی در کنار مجبتی ذوالنوری مشاهده می کنید.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: خوشبختانه با وجود اینکه پیگیریها و تماسهایی از سوی شورای نگهبان با نامزدها و ستادهایشان برقرار شد، هیچکدام شکایت و اعتراضی نسبت به روند برگزاری انتخابات نداشتند.
یک نماینده مجلس با انتقاد از حضور دستیار وزارت کشور در جلسه انتخاباتی یک نامزد خاص گفت: وزیر کشور باید پاسخگوی این اقدام غیرقانونی دستیار خود باشد چراکه این اقدامات وزارت کشور شائبه جانبداری مسئولین برگزاری انتخابات را به نفع یک فرد خاص تقویت می کند.
علی قلهکی در واکنش به توئیت یک نماینده سابق مجلس نوشت: انتخابات ریاست جمهوری را تبدیل به دوقطبی سنگین «مقاومت - سازش» نکنید.
مخبر در تشریح جلسه با رهبر انقلاب گفت: جلسه دولت که تمام شد دفتر ما را صدا کرد که خدمت رهبر انقلاب برسیم. ابهت، وقار و اطمینانی که در چهره باوقار ایشان بود حالی به من دست داد، گفتم خداروشکر یک نعمت بزرگی مثل رهبر انقلاب بالای سرمان است.
مهاجری گفت: اصلاحطلبان از تمام ظرفیت خود مانند آقایان سیدمحمد خاتمی و محمدجواد ظریف در این دوره از انتخابات ریاستجمهوری استفاده کردند. حتی بخشی از جریان اصولگرا نیز طرفدار پزشکیان بود با این وجود بیشتر از 10 میلیون و 703 رای کسب نکرد. این جریان اصلاحطلب در دور قبل انتخابات 2/5 میلیون رای آورده بود و از این جهت موفقیتآمیز عمل کرده، اما نسبت به سرمایههایی که پای کار آورده موفق نبوده...
رئیس دفتر دولت اصلاحات میگوید: نسل جدید اصولگرایان به میدان آمدند اما اختلاف جدی میان خودشان افتاد و این تقسیم شد اما متوجه نشدم در روز آخر چه اتفاقی افتاد که به صورت غیرطبیعی پشتسر جلیلی قرار گرفتند.
آزاد ارمکی گفت: پورمحمدی هرگز رأی نمیآورد؛ ترس من این بود که پورمحمدی به نفع پزشکیان کنار برود و ضربهای به آقای پزشکیان بخورد. خوشبختانه این اتفاق نیفتاد. اتفاقا این رأی هم رای پزشکیان نمیآید؛ رأی آقای پورمحمدی، رأی پزشکیان نیست.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در دیدار با جمعی از فعالان اقتصاد دیجیتال کشور گفت: سرعت اینترنت موبایل حداقل 10 برابر و اینترنت ثابت باید 50 برابر افزایش یابد و توسعه فیبر نوری باید به 100 درصد برسد.
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: خبر موثق دارم هواداران آقای قالیباف و کسانی که در بدنه اجتماعیاش بودند به شدت از آقای جلیلی دوری میکنند و به هیچ وجه حاضر نیستند از کاندیدایی که وی معرفی کرده حمایت کنند.
عباس عبدی گفت: در انتخابات مجلس سال 1390 این تقلب را مطرح کردند که مشارکت پایین بوده و به آن ضریب دادند. بررسی کردم و گفتند در تبریز این اتفاق افتاده است. با آقای پزشکیان برای اولین بار تماس گرفتم و پرس و جو کردم که گفت: «چنین چیزی نیست و رایهای ما همان است که اعلام شده است.» بنابراین نمیشود در صندوقها دستکاری کرد. تقلب در جای دیگری صورت میگیرد که باید جلوی آن را گرفت.